2019-07-19 Nu tror jag att jag har sagt allt som jag hade sega

                                    1   

Det som har hänt mig har jag inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig att Sverige är en så ond samhälle.På sådan ondska var jag inte bered på.Jag kan inte få det i mitt huvud att det har begåtts brott på mig,gång efter gång och att jag blir dessutom tystad när av staten.Jag kan inte fatta att jag kommer att dö på grund av det Svenska samhälle som påstår sig bekämpa brottslighet och sen är det just de som har skadat mig till döds,skador som läder rett in i döden.Alt går ut på att staten helt enkelt har skapat lagar som de påstår att de är skapade åt oss alla där ingen står över lagar.I själva verket lagar slår på oss vanlig folk och lagar gäller inte staten och alla statliga institutioner.Staten har legaliserat döden där de har medvetet tillåtit dödliga produkter säljas under falska användnings syfte och på så sätt tar de sig förbi de lagar där de begår brott ,massaker på en laglig set som läder folk in i döden,galenskap och upplösta familjer.Man kan tro att de utreder brott och att de är ute efter att fängsla folk som har begått brott.Men så är det inte.Det ser man best i mitt fall där de istället för att fängsla mig så har de fått mig bli skadad till döds.Sen kommer de med sen länge medvetet skapade etablerade fördomar som kommer ifrån psykiatriska vården där man kallas för att man hallucinerar och sådant som jag har berättat om är inte möjligt i verkligheten.Staten ser på oss vanlig folk som om vi är djur som de äger och att de kan göra vad de vill med oss.Det behövs så lite av medier propaganda för att lura oss till att vi ska tro på makten staten.Vi tror på de och deras lögner,vi känner oss som en av de tills de skadar oss och då inser vi att verklighet överensstämmer inte med bild som sprids i medier.Man kan sega att det är paranoia tankar där staten skulle aldrig göra så.De flesta människor kommer inte tro på mig just på grund av den ständiga bombardemang av medier som har en klart syfte där de genom reklam underhåller stabilitet av vår förtroende godtrogna bild av makten.De placerar ut i medier nyheter om brott så att vi hör och att vi antecknar det i vår undermedvetna så att varje gång när vi tänker på vår plats i samhälle så ska vi alltid bli vilseledda in i det bild som staten sprider till oss genom medier av falska trygghet.Vi vanlig folk lyder makten av två olika anledningar.Den första är av rädsla och då är vi på vår vakt där alt negativt kan hända oss som kommer från makten.Den andra är respekt av auktoritet staten där vi har vår blinda förtroende för staten.Jag trodde blind på Svenska staten att de är rättvisa,att de är barra ute efter att klara brott,att de skulle aldrig skada med avsikt människor.Men det vill de och de har skadat folk till döds i alla tider.Staten straffar folk som uttalar hut mot någon till fängelse och med det stänger de vår mun.De straffar folk som slår på käften någon med fängelse i några år och där straffar de det våldsamma individ med tiden i fångenskap där den individ kommer tyglas och tämjas med fundering över det brott,de slag skador och det lydande som han eller hon har åstadkommit på den andra person.Skador på det offer den blåtira kommer leka på några daggar och offer återvänder till ett normal liv.Med medier har de förvrängt bilden av dödliga elektriska produkter så att vi ser det döds fälla som något annat och på så set kan de döda utan att de behöver uttala döds hut mot oss.Jag bara existerar i plågor utan att kunna känna glädje för en enda sekund resten av mitt liv.Det ska inte vara möjligt att folk kan skadas i en så stor omfattning där nerver dör.Det här är det mest ondskefulla sadistiska brottslig gärning som någon kan utsätta en människa för och det ondskefulla gärning är Svenska staten som begår på sina medborgare och inte barra de utan varenda en stat efter som när man har blivit skadad en enda gång,så det ända set att få slut på det lydande där man håller på att dö är självmord där återvändo till ett normalt liv är helt omöjligt.Staten kan lura oss bara en ända gång i livet som mig med regelbundet prat där de har inkräktat in i min dröm i 16 år nu.Men det är inte barra det utan de använder medier där jag blev insatt in i falsk trygghet där jag trodde att staten skulle aldrig skada folk till döds.De behövde lite över 20 år att leda mig in i permanent dödsbädd.Nu har jag insett sanningen att jag har blivit lurad.Jag följer inte deras ord men ändå fortsätter de göra sig påminda varje natt efter natt att jag är inte ens fri i min dröm och även nu försöker de att påverka och övertyga mig där de slår varje ny natt från en ny vinkel där de vill övertyga mig till att jag ska följa de igen.Jag följer de inte ,men där ser man det sadistiska ondskefullt syfte med deras ständiga prat till mig där om jag följer de då kan de skada mig ytterligare där de vilseleder mig till att jag ska ta visa vägar i mitt liv som de har planterat i mitt sinne,precis som det att jag har hållit mig i isolering i 13 år på grund av att de har övertygat mig till att mitt liv är i påstod fara.Nu lyssnar jag inte på de mer men de fortsätter att prata till mig för de vet att jag är döende i elektriska skador där jag lyder som i helvete.Deras ord var inte stor problem för mig när jag var inte skadad men nu när jag klarar inget på grund av det lydande så är det just nu som deras ord är extremt skadliga.De skador väcker vrede och hat och de pratar till mig barra för att skada mig ytterligare.De vill inte döma mig till fängelse utan se vad de har gjort mot mig.Jag var den som vill göra allt rätt men ändå blev jag straffad till döds.Det är en psykologisk tortyr till döds där alla dessa ord från första dag öppnar hela tiden nya vägar som läder mig in i avgrund mot döden.Det slutar inte ens med min död utan de fortsätter leda nya människor i döden precis så de har gjort mot mig och även de leds i sin tur in i döden.Medier håller total tystnad om de dödliga produkter och när vi som är utreda av polisen med ständigt prat då klassas vi som psykiskt sjuka och det klassas av medier som nästan vansinne där de ger möjlighet till en psykolog eller doktorn psykiater utrymme där han förmedlar sina ord som trovärdiga och inte barra det utan de tas för givet som grund på vad staten vill få folk till att de ska tro på,vad är sant och lögn och vad är sjukt och vad är friskt och normalt.Det är de som ljuger och ljuger,tills de har lett en in i döden precis på samma sätt som mig.Det handlar om att ständigt övertyga folk massor på att staten är den som har alltid rätt och inte visa sjuka individer.Makten splittrar oss på ständigt nya set så att våra ögon förblir förblindade bort från sanningen.Genom medier har jag hört Svenska makthavare säga att det straff i mellanöstern där tjuvar får sina händer amputerade är en barbarisk straff metod.De pratar om kvinnors rättigheter och om demokrati som de länder borde få och det är den finna human bild av Sverige som vi ser i medier.Men Sverige har haft amputering av händer och ännu värre av alla kroppsdelar genom en dödlig elektrisk legaliserad lögn som de skidar även i det nu.Tänk dig att en person som har inflammation någonstans på kroppen som letar efter smärt lindring hamnar på den reklam av de elektriska produkter.Självklart att den person tror på att staten skulle inte tillåta att folk skadas som är sjuka ännu mer.Därför går folk in i det döds fälla på grund av blinda tro på staten och efter stimulering med de elektriska smärtlindring apparater en enda gång och direkt har den person fått sina nerver döda.Sen följer samma döende process av kroppens förfall som i mitt fall.Först då inser den person om vad staten är för något.Den här gång efter två år vill den person amputera sin egen arm med sin egna vilja efter som det här är oändligt många gånger värre en att få sin hand amputerad.För att ge till det elektriska döden laglig trovärdighet så har de lagt det överallt i sjukhus på smärt kliniken och helande bad.På grund av att staten har dresserat hela befolkningen till att de ska aldrig någonsin ifrågasätta statliga institutioner som poliser,politiker,vård personal och de anställda på sådana vårdens kliniker där de lindrar smärta.Till exempel gamla har reumatism som ger de ständigt lidande.Det existerar ingen bevis på att elektrisk ström har några lekande påverkan på det mänskliga kropp.Folk med reumatism söker smärtlindring och det påstådda vårdpersonal ger de en kort stund väldigt svag ström med det TENS-apparat i några minuter och sen setter de en varm dyna på det plats där de har låtit svag elektrisk ström flöda genom kroppen.Det ström är på 50 gånger större styrka säkert fast man upplever det inte så när elektrisk ström går genom nerver.Det skadar nerver men omärkbart efter som de ger det på en väldigt låg styrka men ändå är det skadligt för det gör inte ont det handlar inte om det för man klarar det strömgenomgång och man upplever det inte ens som smärta utan det handlar om att nerver går på en styrka som kroppen använder sig för att skicka impulser till hjärna och här kommer det överspänning genom nerver som nerver klarar inte av och då bränns de helt enkelt.

 • 2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.