Monarch external Trigeminal Nerve Stimulation System (kommer döda era barn)

Det här är kulmen på ”Ondskan”! som kallar sig för demokrati där alla människor har lika värde, mänskliga rättigheter, att leva i frihet och att uttala si fritt, medan absolut inget av detta existerar i verkliga livet. Det här video är det ultimata bevis som borde kunna öppna ögonen på oss alla vanliga folk världen över, oavsett vilken religion vi vanligt folk må tillhöra, för det här är ämnad åt oss alla och nu riktar sig stater rätt mot våra barn. Utöver alla döds trojaner som jag har skrivit om och som är riktade på oss som är vuxna, nu riktar sig världens makt och rika eliten direkt på våra minderåriga barn. De ljuger och lurar oss alla föräldrar att vi personligen ska med våra egna händer mörda våra egna barn. Det som de visar i det här video är: Här ser ni vi dödar era barn under påstående av vård för sjukdom diagnos som saknar vilka som helst vetenskapliga bevis. Alla psykiatriska diagnoser på psykiska sjukdomar är bara luckor som staten använder för att dölja sina kriminella gärningar och statlig övergrep på oss vanligt folk. Staten kan tortera oss genom, ”the voice of god technology psykotroniska vapen”, där de pratar folk till döds. De vapnen är massförstörelse vapen som är värre än nukleära vapen och de finns i alla sort och utformningar, som ger staten gudomlig super makt över oss vanlig folk. Nummer 1 massförstörelse vapen är inte psykotroniska vapen även om de är dödliga till 100% och även att de har lett hundratals miljoner människor världen över att begå självmord så är de ändå inte det värsta som finns. Det värsta som finns är det som ingen av världens makt och rika eliten uttalar et ord om någonsin någonstans på den här planet och det för att skydda det elektriska förintelse på grund av att den är så dödlig. När du har blivit skadad då är du bortom all redning. på den först plats som Numer 1 massförstörelse vapen är elektrisk förintelse genom sådana här apparater där stater lurar folk att folk ska ta livet av sig med sina egna händer i sitt eget hem och nu ska föräldrar världen över döda sina egna barn också. Psykotroniska vapen attackerar nerv system på olika sätt med strålning som omvandlas till ord eller smärta, beroende på vilken vapen staten använder mot sin måltavla. De torterar sin måltavla med sjuka suggestiva meningar varje dag årtionde efter årtionde, på många olika sätt men den skadar inte permanent nerv system, medan elektriska apparater skadar och förstör nerv system fysiskt permanent och startar döds process i kroppen. Stater använder hela statliga system för att förstöra och mörda vanligt folk. De skadar oss genom läkemedel som är byggda för att skada kroppen när det handlar om påstås psykiskt sjukdom. Staten skadar oss genom polisen som använder sig av de ”god of voice vapen”. Staten använder medier för att lura oss i falsk trygghets känsla så att vi går i det elektriska förintelse bedrägeri. Medier lurar oss att vi ska se psykiatriska våren som vård så att de kan döda oss till slut genom lögner om ECT, lögner om mediciner och vad de är egentligen till och lögner om att ” voice of god vapen ”där vi hör röster som ingen annan hör är i själva verket psykisk sjukdom och så vidare. Så, när vi försöker vitna om det statliga övergrep som staten har utsatt oss för i mer än 30 år, då för detta ändamål har staten skapat alla diagnoser på psykisk sjukdom som har ett enda syfte och syftet är att stänga luckor på det brott som staten utsätter oss för. Syfte av diagnoser som stater kommer på är till att dölja nya teknologi som staten implementerar i sin arsenal av vapen som används som tortyr verktyg på oss vanlig folk. Säger vi att vi hör röster som tar livet av oss, då stämplar staten oss som psykiskt sjuka. Börjar vi skylla på de då kommer de låsa in oss i fångenskap i mental sjukhus. Säger vi att vi har blivit skadade av elektriska apparater, då skickar staten oss till vidare förstörelse av vår nerv system på nerv klinik, smärt klinik under påstående av skanning av nerv skador genom påkommen undersökning ur deras fantasi som staten kallar för (Neurografi). Om vi är tillräckligt godtrogna på staten då kommer vi bara bli skadade ännu mer och vårt liv blir förkortad ännu mer. All det brott som staten utsätter oss vanligt folk för när vi börjar klaga på, förklarar staten genom vården som tecken på psykisk sjukdom schizofreni, förvirring, bipolär sjukdom, inbillning, illusion, så att staten kan mörda oss och våra barn medan vi aldrig kan skada någon som ingår i detta statliga systemet. Det är ingen skillnad med det (eTENS apparat) från de alla apparater som redan finns till försäljning på internet åt vanligt folk världen över. Det (eTENS) apparat är döden själv. Det är tortyr redskap som är ämnad att skada barn till döds. Det är så svårt att tro på att stater vill avsiktligt skada sin befolkning till döds på grund av det media propaganda och internet censur, men det är sant. Staten dödar små barn, medan staten skryter genom medier, genom statlig system och genom alla tillgängliga medel hur de skyddar barn från att barn ska inte bli utsatta för brott på någon sätt, att barn ska inte skadas och att barns liv ska inte utsättas för fara på något sätt. I det här video ser vi den överklass rika eliten, en mor och hennes son där hon med sin egen hand ger det till sinnes högteknologiska elektroniska botemedel för ADHD till sin son för att han ska må bra. Genom suggestiva subtila falsk vilseledande kriminell reklam information, visar de två dödliga 9 volt laddbara batterier som ska påstås ladas om och användas lång tid som fullständigt ofarlig behandling genom elektrisk ström för ADHD hos barn. Reklam visar en pojke som mår bra tack vare behandling med elektrisk ström. Han är glad, han spelar schack och han sover tryggt utan mardrömmar. Tyvärr det finns alltid folk på den här planet som är inte väl informerade och som kommer gå på det här bedrägeri med dödlig utgång för deras barn.

(Monarch external Trigeminal Nerve Stimulation System (eTNS) for ADHD)

(https://www.youtube.com/watch?v=qP2l5wU0Zb8&ab_channel=NeuroSigma)

Här har vi veteran sopor, ett missfoster, bedragare reklam modell som lurar folk skada sig själva och vad värre sina egna barn till döds, rätt in i graven. Hur makt och rika eliten spelar på folks känslor genom politik, religion där de utger sig för att vara, just den utvalde frälsare som folk behöver så att människor inte hamnar i en mörk avgrund genom att tänka för de själva på sinn egen hand. Samma är det här. Han utger sig vara veteran, före detta soldat som har kämpat för sitt land och för att folk ska vara fria, på annan sida av planet Jorden. Bilden visar en man som har traumatiska krigs upplevelser och botemedel är (eTNS) utrustad med batteri på 9 volt som avslutar livet på den som kopplar det på sin huvud för alltid på några minuter, om man vrider ström styrka till det hösta nivå och halv timme om man sänker styrka till den minsta nivå, men resultat blir det samma och identisk, det blir döden utan återvändo.

(FDA permits marketing of first medical device for treatment of ADHD)

(https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-permits-marketing-first-medical-device-treatment-adhd)

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-permits-marketing-first-medical-device-treatment-adhd

Det här skriver de:

The U.S. Food and Drug Administration today permitted marketing of the first medical device to treat attention deficit hyperactivity disorder (ADHD). The prescription-only device, called the Monarch external Trigeminal Nerve Stimulation (eTNS) System, is indicated for patients ages 7 to 12 years old who are not currently taking prescription ADHD medication and is the first non-drug treatment for ADHD granted marketing authorization by the FDA.

“This new device offers a safe, non-drug option for treatment of ADHD in pediatric patients through the use of mild nerve stimulation, a first of its kind,” said Carlos Peña, Ph.D., director of the Division of Neurological and Physical Medicine Devices in the FDA’s Center for Devices and Radiological Health. “Today’s action reflects our deep commitment to working with device manufacturers to advance the development of pediatric medical devices so that children have access to innovative, safe and effective medical devices that meet their unique needs.”

( System, is indicated for patients ages 7 to 12 years old who are not currently taking prescription ADHD medication? This new device offers a safe? non-drug option for treatment of ADHD in pediatric patients through the use of mild nerve stimulation, a first of its kind,”

Jag kan inte tro på mina ögon vad jag ser framför mig och vad jag läser. Barn som inte tar mediciner för ADHD är friska barn som skriker, läker och hopar som barn brukar göra och som är meningen att de ska göra. Alla vi har blivit sådana när vi var barn. Men grejen är den att stater har nu till slut släppt sin makt övergrep tentakler djupt in i det sista tryga plats, vår familj. Det räcker inte med statlig kontroll av oss vanlig folk, nu vill stater att vi ska döda våra barn.)

(Monarch eTNS Inspires “Stop the Psychiatric Abuse of Children!”)

(https://www.madinamerica.com/2019/08/monarch-etns-brain-device-inspires-stop-psychiatric-abuse-children-project/)

väldigt fort. På det låga elektriska styrka som de kallar för kittlande elektriska impulser skador kommer uppstå efter 20 minuter och barnet kommer skrika till slut. Om barn har sovit hela naten med det elektriska kittlande impulser då hade barn dött. Stora delar av hjärna skulle dö och därmed minnena skulle sluta existera. Nästa dag, barn kommer inte känna igen sina föräldrar. När föräldrar inser nästa dag på vad de har utsatt sitt barn för, då när de tar barn till läkare då blir de bemöta av vården med förnekande och tystnad. Medier skulle inte tillåta föräldrar att de ska prata öppet i tv program om det som har hänt deras barn. Hela statliga system skulle skylla på att det måste vara något fel på det apparat för den ka ha varit trasig. Allmänna vården skulle ge remis till nerv klinik där barn kommer bli förstörd ännu mer. Barnet är bortom all redning när barnet är väl skadad av elektrisk ström av det så kallade låga elektriska ström styrka som är kittlande.) 

-Misleadingly promoted as a trigeminal nerve stimulator designed to “modulate” the child’s brain, the device acts to deform the brain’s natural and normal electrical system. All under the guise of treating so-called ADHD, a supposed “disease” that meets none of the criteria for one.The FDA approval of the Monarch is but the latest form of psychiatric-inspired child abuse and, if not stopped, will afflict millions of children in unimaginably damaging ways. It has inspired us to form Stop the Psychiatric Abuse of Children (SPAC!) a new international advocacy organization, a project of the nonprofit Center for the Study of Empathic Therapy.

(De kallar det för ”barn misshandel”. Det är ingen barn misshandel det är barn mord av stater under påstående av vård. Stater kallar alltid brott som vanlig folk utsetts för under påstående av något annat. Det är så stater mördar oss och våra barn medan samtidigt stater kan frånta sig allt ansvar för folk som har dött på grund av statliga övergrep som är inget annat än brott mot mänsklighet genocid på oss alla vanligt folk världen över.)

Peter Breggin, MD

The Breggin Blog: The Conscience of Psychiatry: Dr. Breggin has been called ”The Conscience of Psychiatry” for his decades of successful efforts to reform the field. He criticizes psychiatric drugs and ECT, and promotes more caring, empathic and effective therapies. His newest book is Guilt, Shame and Anxiety: Understanding and Overcoming Negative Emotions.

(Här är det en till ytterligare en individ som vilseleder folk ännu mer och hans kritik mot psykiatriska vård är riktad mot folk som börjar tvivla mot det (eTENS apparat). Han pratar om ECT som något farligt medan han utallar inte et ord om att de apparater på 9 volt förstör hela nerv system i kroppen. Folk kan tro att om han inte pratar att det apparat är inte skadlig som ECT då är den apparat inte farlig alls. Folk som inbillar sig att deras barn har ADHD bara för att de är överaktiva, kan tro att (eTENS) kan vara en alternativ för deras barn för vad kan hända om det är inte farligt. Barnet blir bara misshandlad och inget kommer hända. Det är det hela hemlighet vad världen bygger på och om ni vanlig folk inte inser det här sanningen då kommer ni se era barn dö framför era ögon. Går ni själva i någon av de alla elektriska apparater som jag har skrivit om då kommer ni dö på samma sätt som jag dör nu.)

-Michael Cornwall, PhD

http://michaelcornwall.com

An Alternative Understanding of The Nature of Madness: Dr. Cornwall wants this blog to help deepen our understanding of the mystery of madness and help us learn ways to lovingly self-care when we are mad, and lovingly respond to others when they are mad. He can be reached at his website – ”What is Madness?”

(Jag vet inte ens vem den här galningen är och jag vill inte heller veta vem han är. Han är påstås utbildad så att han vet vad galenskap är för något. Hans uppgift är att övertyga vanbliga folk att folk ska tvivla på sin egen sunt förnuft och båda de två är en del av statliga maskineri världen över att bara vilseleda folk in i döden och inget annat. Om ni vanligt folk på den här planet inser det här sanningen då kommer ni förstå att statlig system gentemot oss vanlig folk handlar inte om vänster politisk kant, mitten eller höger politisk kant. Det handlar om makt och rika eliten som är emot oss vanlig folk. Oavsett vem vi röstar på, så dödar politiker oss alla tillsammans oavsett vilken politisk parti de tillhör. De gör det genom hela statliga system. När det kommer till religioner det är även där samma sak. Politiker använder religion för att stjäla röster av oss, för att kunna manipulera med oss och även där handlar det om makt och rika eliten som mördar oss vanligt folk under påstående av något annat. Religiösa ledare uttalar sig hela tiden om politik där de implementerar sin övertygelse i verklighet som vi lever i. De pratar om hur vi ska håla oss på rätt väg, att vi ska be och då kommer vi bli lyckliga och vi kommer ha bra värderingar som människor i samhälle som tar livet av oss vanligt folk. Varför uttalar de inte et ord om psykotropiska vapen som säter röster i våra huvud. För mig verkar det som att deras egentliga syfte är att övertyga folk att folk hör djävul medan staten torterar och leder folk inklusive barn i självmord. OK, psykotroniska vapen är avancerade och deras mentala kapacitet över verklighet och sanningen är kraftigt begränsad på grund av deras övertygelser. Jag skriver nu i mer än 5 år om de här dödliga elektriska apparaterna. Varför har ingen av de valt att göra något på sitt eget initiativ och sagt i medier och valt att göra något ädelt för vanligt folk, säga sanningen om det elektriska förintelse. Även de håller tyst medan de påstås veta best vad vi ska tro på och vad är bäst för oss. Religioner är orsak till krig världen över. Jag är vanlig människa som håller på att dö på grund av makt och rika elitens statliga lögner och sanningen ger jag till är vanligt folk världen över gratis. Jag förolämpar inte någon och jag respekterar folks tro, men det här är vad som pågår världen över. Problem är att våra barns liv är i fara. Det räcker inte med släkt liv av oss vuxna så vill de döda även våra barn. Ha det bra kära folket världen över och fortsätt vara hjärntvättade av det makt och rika eliten. Ni kommer vakna när ni eller era barn dör på grund av makt och rika eliten, men då kommer det bli för sänt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.