Smärtlindring apparater med elektrisk ström

Smärtlindring apparater är samma döds redskap som det som jag har skadats av.Här brinner det nerver i huden muskler och det bränner även nerver i ryggrad.Det döds kollaps som kommer är identisk med det som jag har blivit utsatt för.Person med de skador kommer att dö också.Döende process som kommer är identiskt med det jag har blivit utsatt för,men i detta fall blir det ännu värre eftersom halsen är smal och nästan i kontakt med hjärnan.Personer med sådana skador kommer att dö i värre lidande än jag själv.Det är identiskt som om de hade avrättats med giljotin och någon hade lagt tillbaka huvudet på kroppen så att de kunde leva på något hemskt sätt tills de begick självmord på grund av lidandet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.