George Floyd protests: Police officers fired for excessive force in Atlanta

(https://www.youtube.com/watch?v=kye0JquJ5A4&list=WL&index=76&t=0s)

Vet ni varför polisen använder våld helt oprovocerat? De provocerar folk så att de har rätt att ingripa med våld. Det handlar inte om våld där de misshandlar folk med batong och det handlar inte om polis trakassering. Det handlar om det som ingen talar et ord om. Det handlar om Taser. när de har skjutit en person med Taser, då har de verkställt dödsstraff på den människa och de vet om det. Alla reagerar på mord av George Floyd där man ser att de avrättar honom på så uppenbart sätt, medan ingen reagerar på folk som blir chockade med elektrisk ström, Taser. I mer än 12 sekunder har han chockat den killen och nu vet jag hur många sekunder det behövs av elektrisk ström för att åstadkomma dödliga skador med Elchockvapen Taser. Varenda en som har blivit skjuten av polisen med Taser är döende i agoni. Varenda en förlorar kroppen, själ, sitt liv, sin arbetsplats på grund av att man blir handikappad med tiden och till slut förlamad på grund fullständigt död av alla nerver i kroppen och kropps kollaps där kroppen kolapsar i smärtor och galenskap. Varenda en som dör på grund av elektriska skador är förbannad till vrede som gränsas med galenskap. Föreställ er en människa som har fått hela sin familj mördad. Det är sodan vrede jag tallar om. Elektriska skador leder den skadade alltid in i döden. Det som polisen gör mot svart befolkning med överdriven våld handlar bara om att få möjlig tillfälle att skada de med elektrisk ström. Staten genom polisen förvandlar minoritet folk grupper på så sätt med Taser till psykiskt sjuka folkmassor, där folk i sin dödsbädd lidande kan inte vara normala någonsin mer. Så provocerade av kropps skador begår folk fel mycket letare. Då kan polisen skjuta de med pistol kula till slut. Försöker de bevisa sina skador då kommer de bli blockerade av polisen, av vården, av medier. De blir blockerade av hela statliga system. Försöker de bevisa sina skador genom vården, då kommer de bara bli skadade ytterligare och vården kommer bara ljuga att de ser inga skador, medan de har blivit skadade på nytt genom Elektro neurografi EMG på nerv och smärt klinik. Polisen skjuter inte bara svarta. Polisen skjuter även vita, Latin, asiater, kriminella och laglydiga där poliser provocerar fram en person bara för att de ska få tillfälle där de kan skjuta en person med Taser. När de inte får möjlighet att skada en med Taser, då har staten lagt ut trojaner av de alla andra 9 volt nerv gift elektriska apparater med påstås alla möjliga användnings syfte, bara för att folk ska bli lurade att testa det en enda gång och det är allt som behövs för att man ska dö till slut på ett eller annat sätt. Alla som blir skadade av Taser, ECT eller de alla oändliga 9 volt och även mindre ström styrka, kommer få nerver att dö med några år i hela sin kropp. Efter et år när dödsbäddagoni smärta kommer, då samtidigt kommer nervös sammanbrott, där ens personlighet ens själ slutar att existera. Sen blir man halv levande psykisk bruten och driven till randen mellan liv och död, på gränsen till galenskap. Man blir torterad av skador till vansinne och det är då man börjar prata om det döds lidande i agoni. Allt det lidande har den statlig hand polisen framkallat. När man är så skadad och förstörd, går det inte längre att fungera normalt på grund av den ständiga smärta, obehag, och förlorad känsel i kroppen. Det enda val som man har är att leta efter er smärtlindring och det söker man på allmänna vården. Där får man hjälp av staten och remis till nerv klinik eller smärt klinik om man har börjat leta efter mediciner mot smärta beroende på hur man påbörjar sökande efter vård och beroende psykiska tillstånd som man befinner sig i. Staten har byggt det på så sätt att man ska ha val möjlighet så att man har ständigt den falska bild där man blir övertygat att man får vård. Det är bara synvilla. Om man går på den statliga bedrägeri elektro Neurografi EMG då kommer den skadade person bli skadad för en andra gång och då kommer man bara bli närmare graven där ens tid som levande har tickat helt ut. Fråga den här man och kvinna om de har förlorat känsel i det område där de har blivit skjutna med Taser. De har förlorat känsel och det är bara början på slutet av deras liv. För de helvete har bara börjat. För eller senare när smärta kommer efter ett år då kommer de söka vård på grund av smärta i allmänna vården. Allmänna vården kommer skicka de till psykiatriska vården där de kommer få mediciner för att kunna sova som är i själva verket smärtlindring för elektriska skador som staten har utsatt de för. Det är Seroquel och Ziprexa som de kommer få som smärtlindring. De är dödsdömda och de kommer att dö på grund av den elektriska chock i 12 sekunder. Den polis som har mördat George Floyd förtjänar att bli skjuten med Taser i 12 sekunder och värre straff kan han inte få. Fängelse är ingen straff om man jämför den med Skador som Taser orsakar på kroppen. Om han hade blivit skjuten med Taser, då kan de lika gärna släpa honom fri för att få elektriska skador på grund av Taser innebär döds straff och det är den hemlighet som makt och den rika eliten håller tyst om så att vanlig folk får aldrig veta detta. Gå inte på det, där visa poliser knäböjer i någon påstådd fantasi stöd med folk. Det är Stockholm syndrom som ni har i er mentala sinnen gentemot polis uniform som föreställer auktoritet och det är den hjärntvätt som har makt över folks sinne genom den livslånga media propaganda. De förtjänar att de ska bli spottade i ansikte, för de är alla mördare. De knäböjer på grund att de kanske har insett att de är inga gudar och att folkmassor kan vara livsfarliga för de och deras familj. De ser på demonstranter som på duvor som de jagar hur det passar de och nu har duvor blivit potentiellt farliga. De är mördare och de har mördat många människor genom sitt arbete som polis med Taser. De knäböjer nu men redan nästa dag kommer de skada någon till döds med Taser. Den man som de skjuter är död i förväg. Politiker påstår att de kämpar för oss vanlig folk. Vänster politiker och höger politiker använder sina typiska propaganda för att övertyga sina anhängare att de påstås kämpar for folkets bästa. Men de ljuger alla oss rät i våra ögon. Det här är den hemlighet som ingen ser förrann det är för sänt. Stater har i alla tider genom den mänskliga historien mördat folk med vilje. De mördar skyldiga och oskyldiga. Det spelar ingen roll om du gillar de eller om du avgudar de eller om du håller dig strikt till lagar. Om staten genom polisen har dig i sin sikte då finns det inget som du kan göra för att du ska kunna reda dit liv. De mördar vuxna och unga, män och kvinnor, även barn. Alla politiker medverkar i det brott mot mänsklighet mord genom elektrisk ström. Det finns ingen som du kan säga att han inte medverkar i det genocid. Det är så ofattbart att det ska vara sant men det är exakt sant. Världens politiker överallt kommer upp i medier och fördömer den mord på George Floyd. Politiker säger, vi ser rasism. Vi fördömer det polisens agerande. Vi saknar ord för detta mord. Vi måste göra mer så att vi känner igen sådana rasistiska handlingar. Ooooooouuuuuuu. Men de uttalar inte ett ord att polisen mördar folk med Taser. De uttalar inte ett ord om att de alla olika elektriska trojaner finns bara till för att åstadkomma dödliga skador på folk. Det handlar inte om rasism och det har aldrig handlat bara om rasism. Politiker har medvetet accepterat mord på folk genom elektrisk ström. Politiker oavsett vilken parti de tillhör har genom den märkliga historien mördat folk genom att lura folk med de elektriska trojaner. Visa av politiker som klassas i det vänster humana kant skyller på att det handlar om rasism, men det är inte sant. Rasism använder de som undanflykt som ännu en lögn. Stater mördar folk medvetet på laglig sätt och de döljer det genom att ljuga för folk där de lovar en sak och i verklighet gör de en annan sak där de mördar folk. Rasism finns och folk mördas på grund av rasism, främlings fientlighet på grund av religioner och så vidare. Men det handlar inte om bara rasism. Makt och den rika eliten förklarar mord på folk som rasism. Rasism i Amerika är ungefär samma sak som jakt på duvor. De jagar folk för skoj skull. De mördar även vita. Jag såg ett program om livet i amerikanska fängelse där en svart kvinna har förolämpat den amerikanska flaga och det har hon sagt till en vit yngre tjej. Den vita tjej har fallit i extas i trans framför kameror. Hon kritiserade den svarta kvinna åt i helvete och den svarta kvinna har bet om ursäkt innan den vita har börjat prata framför tv kamera. Så där har vi det. Hon är totalt hjärntvättad av den amerikanska tv propaganda som blandar det även i våra hjärnor här i Sverige och över hela planet. Men jag förstår henne för media propaganda är mäktig och dödlig. Jag har blivit lurad men inte mer. Den vita kvinna är inlåst i det fängelse som ett djur och hon vill att hela amerikanska folket ska se hennes patriotism medan detta land skadar henne med långa fängelse straff för en värdelös brott medan staten dödar folk med elektrisk nerv gift. Staten dödar henne och staten har makt över hennes sinne genom media propaganda, sen hennes födsel och fram till hennes inlåsning i fängelse. Jag kan säga dig vita kvinna att du borde pissa på den flaga och du borde pissa på den patriotism som tar livet av dig för det är det ondska som kommer håla dig på golvet. Vi alla vanliga människor ser på auktoritet som om det vare själva god. Visa stater har statlig system som myndighet auktoritet, visa har religion, flaga och så vidare. Vi borde skita faktiskt alla på vår auktoritet. Det är politiker som manipulerar med oss på sådan sätt. Som ni ser det är inte bara det att de stjäler pengar ur stats kassa, de även dödar oss. Det handlar inte om rasism och polis våld. Det handlar om den makt och rika eliten som vi vanlig folk har emot oss. De har hela statliga system som sitt vapen emot oss, medan vi har inget för att vi ska kunna försvara oss mot de. Därför vi vanlig folk borde prata till varandra och vi borde lyssna på det som vi har att säga. Gå inte på politiker som pratar vackert och fint för de undanhåller information på genocid som begås på oss och våra barn. Krama inte poliser för de är mördare och de utövar makt på oss och våra barn åt staten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.