Dödlig Transkraniell magnetstimulering TMS 2020-05-02

Här är en till bra exempel hur staten genom reklam läger ut i medier en extremt skadlig och dödlig metod på sikt som påstod vård mot psykisk sjukdom depression utan att visa över huvud taget någon kritisk forskning, om det kan vara farligt för mänskliga kroppen. Söker man på Google då får man fram bara reklam på det påstådda vård metod. I varje en av de alla video klipp och info om TMS apparater, förklarar de bara att det är en apparat som skickar elektro magnetiska pulser djupt in i hjärna och de förklarar det med rena konspiration teorier, eller falsk vilseledande information som har ingen förankring i verklighet. De ljuger till oss rett ut in i våra ögån att det ska påstås hjälpa mot depression. Syfte är att skada folk permanent till döds. Man skulle aldrig tro på att det är sant och att staten skulle skada folk med vilja men det är exakt vad de gör. På ytan kämpar staten för säkerhet av sina medborgare när det handlar om gemensamma behov som mat, alkohol konsumtion, användning av elektriska hem apparater, klimatet och så vidare. Alt det påverkar oss alla oavsett om vi är vanlig fattig folk eller om vi är makt eller den rika eliten. Men när det kommer till psykiatriska vården då är det där det börjar visa sig den påstådda vård gå mot all logik och det är inte alls konstigt på grund av att folk som mår dåligt psykiskt i många fall ber på mörka hemligheter som kan vara brotts belagda och de alla skadliga behandlingar är inget annat än verkställd döds straff för den brott som man pratar inte om. Staten vet sanningen som de får genom det teknologi som polisen använder som tortyr metod när folk sover. Grejen är den att de ser på en som på en brottsling och därför de behandlar en som en sådan negativ individ. Det spelar ingen roll om man har erkänt sitt brott eller inte. Sådana människor staten dödar genom de alla möjliga metoder som stater kallar för vård för att få det se ut som något ofarligt som hjälper folk. Här är detta TMS bedrägeri serverad ut till befolkningen och presenterad som något annat än vad det i verklighet är, precis på samma sätt som de alla elektriska apparater har blivit presenterade. Att vi ser läkare i vita sjukvård uniform är allt som behövs som statlig auktoritet suggestiv propaganda för att vi ska bli övertygade på trovärdighet av den påstådda vård metod. TMS är det samma elektro magnetisk strålning som mobiler strålar ut och magnet röntgen. Det är inte bara tillfällighet att vårdpersonal går ur rummet där patienter genomgår magnet röntgen scanning, om det hade inte varit skadligt för de själva. Mobiler framkallar hjärntumör, skadar DNA. Samma gäller för mobil master och när man tillägger 5  G mobil infrastruktur som forskare varnar för som en fara och hot mot vår mänskliga existens, då förstår man att elektromagnetisk strålning är skadlig för människor. I det här fal med detta Frankenstein TMS apparat förstärker de med elektrisk ström till extremt höga elektriska fältet som kommer att skada hjärna och garanterat framkalla hjärntumör senare i livet. Det skadar även DNA. De upprepar det många gånger för att i verklighet vad som händer är att de orsakar permanent dödliga skador på hjärnan av patienten som de har lurat i, medan de kallar det som något godkänd av det statliga  FDA beviljad NeuroStar Advanced Therapy System eller Transkraniell magnetstimulering TMS för behandling av depression. Kom ihåg och glöm inte att alla sådana statliga FDA eller vad som helst de kallar sig för beroende på vilken land det handlar om, så har de alla ett syfte och det är att skada folk till döds och aldrig att bota. Alla de statliga institutioner FDA och andra över hela planet har godkänt ECT för länge sen som metod att bota depression, medan inte bara det att ECT lemlästar folks hjärna och att de mördar en med den metod, så använder de ECT som ursäkt för att ha lagligt tillåtelse att tillverka de alla 9 volt apparater som skadar och lemlästar ens kropp på några minuter till fullständigt kropps och nerv död kollaps och livet efter den första kontakt av de elektroder med kroppen livet blir aldrig möjligt att leva igen. Den Transkraniell magnetstimulering TMS är bara ett till sätt att ta livet av folk som stater anser att folk förtjänar att bli straffade för. Det är så stater likviderar folk som stater ser som en måltavla av någon dem känd anledning. Stater har byggt ett hav av livs farliga sätt på att skada folk till döds och de fortsätter att komma ständigt på nya sätt att skada folk permanent, så att livet blir aldrig möjlig att leva igen för de som har blivit lurade av statlig döds reklam propaganda. Meningen är att fysiska skador ska leda folk in i mental sammanbrott och det i sin tur får folk att prata och ge sig till känna offentligt framför mänsklighet genom sociala plattformar som Facebook, så att man kan aldrig gå back i gen. Det är fortsättning på polisutredning som kommer få polisutredning att gå vidare. Att vi som blir utreda för brott dör på grund av detta så spelar det ingen roll för staten och det på grund av att stater begår genocid, folkmord på vanlig folk. All media propaganda är till att lura oss vanlig folk, så att vi ser stater som något rättvist, att vi ska inte vara medvetna om att vi går in i dödsfälla inan vi har blivit skadade till döds.

(NeuroStar Advanced Therapy – Complete System Animation)

(https://www.youtube.com/watch?v=S847k2dTb0U)

Det är så hur den statlig systematiska mord begås på vanlig folk, man, kvinnor och barn. De får det att se ut som vård. Här är en annan video där de lockar och lurar folk in i döds fälla. Här påstår de att transkraniell magnetisk stimulering visade sig öka minnet som är en ren fantasi dumhet. Här riktar sig stater mot hela övriga friska befolkningen vanligt folk, som är inte skadade. Man skulle aldrig utsätta sig för detta TMS påstod behandling med sin egen vilja utan uppenbar anledning om det hade inte varit på grund av att man har polisen som gör oss sjuka psykiskt. När vi sitter framför våra dator, polisen ser vår skärm spegelvänt och de drar fram sådana här reklam så att vi kan inte undgå de, medan de censurerar samtidigt sann information när vi försöker att hitta information om det kan vara farligt. Tack vare detta vi ser bara reklam och censur. Det är så statlig diktator ser ut i verklighet medan de använder ord demokrati som suggestiv propaganda så att vi tror att de är demokratiska. Men här ser ni att de är det inte. Sanningen vet bara de som har blivit skadade. Sen blockerar de oss så att andra kommer inte åt den information så att mord på vanlig folk kan fortsätta. Från frisk människa till en som har fått hjärna tumör cancer och sen blir man blockerad av vården där de kommer förneka att det har något att göra med TMS och tack vare detta kommer medier bara att vägra oss en möjlighet till en intervju där vi kan säga vad som har hänt oss. Det är så stater skyddar det folkmord förintelse.

(Transcranial Magnetic Stimulation found to boost memory)

(https://newatlas.com/transcranial-magnetic-stimulation-tms-memory-boost/33612/)

https://newatlas.com/transcranial-magnetic-stimulation-tms-memory-boost/33612/

I den här bild får de det se ut som Science fiction. Här har de satt löjliga glasögon med siffror på utöver den magneten över huvudet. De glasögon kommer förvilla folk ytterligare med syfte att folk ska se det behandling som något avancerad.

(https://assets.newatlas.com/dims4/default/1023d93/2147483647/strip/true/crop/1274×716+0+0/resize/1274×716!/format/webp/quality/90/?url=http%3A%2F%2Fnewatlas-brightspot.s3.amazonaws.com%2Farchive%2Ftms-memory-0.jpg)

https://assets.newatlas.com/dims4/default/1023d93/2147483647/strip/true/crop/1274×716+0+0/resize/1274×716!/format/webp/quality/90/?url=http%3A%2F%2Fnewatlas-brightspot.s3.amazonaws.com%2Farchive%2Ftms-memory-0.jpg

De har byggt apparater i alla möjliga olika skepnad och det är bara för att de ska övertyga folk på att det ska se ut trovärdig i folks ögon, så att folk inte ifrågasätter det brott som de kommer bli utsatta för. Viktiga är att man genomgår de påstådda upprepade behandlingar. Sen när skador visar sig som cancer då avsäger de sig av all ansvar, med påstående att de har hjälpt patienten att bli vårdad mot depression. När patienten får cancer, hjärna tumör senare i livet kommer de black förneka att deras behandling har något att göra med det. Psykiatriska vården förnekar att ECT har något att göra med hjärna skador som folk får av ECT behandling. När man får så uppenbara nervskador på grund av de 9 volt apparater då blockeras vi av staten genom att skicka oss till ytterligare elektrisk skadlig behandling på nerv kliniken och smärt kliniken som är identisk med det apparat som har orsakat skador från första början. I verklighet begår staten brott genom det elektriska påstådda Neurografi och Myografi nerv scanning metod. De begår brott genom ECT. De begår brott genom de alla 9 volt apparater. De begår brott genom genom det här Transkraniell magnetstimulering TMS och de kommer på nya sätt hela tiden. Staten skadar folk genom mediciner. Allt som man får från psykiatriska vården skadar folk till döds. Som ni ser, de påstås behandlar folk med TMS som har depression och utöver detta lurar de även friska folk till detta behandling med påstående att de kan förbättra sin minne som är fullständigt lögn. Här kommer in i bilden det samspel mellan polisen och psykiatriska vården. Polisen genom suggestiva meningar, över en lång tid leder folk till den här döds reklam påstående som stater har lagt ut på internet. När polisen motarbetar en person som de utreder för brott så använder sig polisen av data experter för att censurera och blockera information som kan varna oss för att detta döds reklam på det TMS kan var skadlig. Vi får aldrig se sanningen om vad det i verklighet är för något. Så har polisen gjort mot mig när jag trodde att stater skulle aldrig skada oss vanlig folk medvetet. Det är tack vare min blinda tro på staten som jag är döende nu i agoni. Video och reklam på de elektriska stimulering apparater på 9 volt och mindre har ploppat ständigt upp framför mig när jag bläddrade genom olika webbsidor. Det är så jag har blivit lurad till att testa det döden. Nu när jag har blivit skadad till döds, reklam på de alla möjliga olika 9 volt apparater kommer aldrig upp igen framför mig. Vi tror att våra brott leder in i fängelse, men det är inte den sanna bild av verklighet som vi lever i. Våra brott leder oss in i situation där stater utsätter oss för brott. Våra brottsliga fel leder oss in i döden istället för fängelse. Innan staten dömer oss till fängelse så gör de allt för att döda oss genom dödsfällor som stater har lagt ut framför våra ögon och öron. Här har stater skaffat ett till sätt på hur vi kan skada oss till döds. I den här video har de skapat döds fälla som kallas för (produkt för hemmabruk, ta livet av dig själv med dina egna händer). Förresten jag har skadat mig själv på detta sättet:

Flow tDCS-enheten

(https://flowneuroscience.com/product/flow-device/)

(https://flowneuroscience.com/product/flow-device/)

https://flowneuroscience.com/product/flow-device/

Här är video på det dödens statliga bedrägeri:

(https://youtu.be/LOitL1apv8A)

(https://www.scribd.com/document/43015589/elchockbehandling)

Nya ”högteknologiska” behandlingsmetoder kommer att användas för att skapa sken av vetenskapliga landvinningar, men det kommer att visa sig att de inte har kommit närmare några lösningar på hur man identifierar orsakerna till problem, eller hur man botar dem; de kommer att fortsätta sitt bedrägeri under täckmanteln ”psykisk hälsovård”. TMS används en magnetisk spole som placeras nära personens huvud och ett kraftfullt och snabbt alternerande magnetiskt fält penetrerar skallen och når yttre delen av hjärnbarken där den inducerar en elektrisk ström.42 Upprepade TMS kan framkalla kramper eller epileptiska anfall hos friska personer, beroende på intensiteten, frekvensen, varaktigheten och intervallerna hos det magnetiska stimulit.4

En annan bedrägeri är djupstimulering av hjärnan innebär att man lägger in elektroder i hjärnan. Dessa är förbundna med ett batteri som opereras in i bröstväggen, på liknande sätt som en pacemaker. Högfrekventa elektriska impulser skickas sen direkt till hjärnan.40 FDA (Food and Drug Administration, den amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket och Livsmedelsverket) har godkänt den här behandlingsmetoden för behandling av Parkinsons sjukdom, som har sin orsak i förändringar i hjärnan, men psykiatriker använder den i experimentellt syfte på ”psykiskt sjuka” och får ca. 50 000 dollar per patient.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.