Fot detox genom elektrisk ström

Här har vi det igen, ett nytt område där elektrisk ström kan användas till som fot bad detox.

(Guy Tries A Foot Detox)

(https://www.youtube.com/watch?v=6W2zEpwm-tM&t=1s)

Folk lider, som har kroppsliga sjukdomar som reumatism och så vidare. De tar till alla hjälp medel får att må bra kroppsligt. Det är inte deras fel om de går på bedrägeri. Även frisk folk går på det bedrägeri, efter som det är sådant som reklameras överallt i alla tänkbara media källor. Företag som tillverkar de elektriska fot bad produkter har helt öppna händer av staten att ge reklam om det här produkt utan någon som helst ansvar om eventuell fara som det produkt kan utgöra för en människa.

(Ionic Foot Bath : Help or Hoax ?)

Här blockerar de video för mig. Kopiera länk och klistra den upp i webbrowser så får ni se den.

(https://www.youtube.com/watch?v=D7UpHeEeonc&list=LLD2L3TImhLyCSotcI0DW_lA)

Här har vi auktoritet, en doktor eller kiropraktor, vad han nu kallar sig för något. Det är hans kiropraktortitel och hans vård uniform som kommer övertyga de flesta människor in i det bedrägeri. Om man är oskadda av elektrisk ström då är man inte medveten att något så farligt existerar i den här världen och då kommer de flesta människor gå i det påstådda kropp detox. Det är på grund av staten som döljer det så bra genom alla statliga institutioner och information censur. Den här auktoritetdoktor, kiropraktor ljuger rätt ut i ansikte till alla som ser på den reklamvideo klipp, precis på samma sätt som psykiater och psykologer ljuger patienter rätt i ögon om sanning på vad ECT och mediciner är for något i verklighet. Fot bad med bubbelvatten är helt ok, men fot bad med elektrisk ström är brott som är direkt kopplad till psykiatriska vården. Det här elektriska detox är en del av de alla andra dödliga stimulering apparater som får nerver att dö. Här kallas det inte ens som elektrostimulering utan det kallas bara för fot bad detox. Det här är ett till, dödens trojan utlagd av stater till vanligt folk. Faran ligger inte i det att man blir lurad på den lilla summa av pengar som den produkten kostar, utan man kommer bli skadad permanent och det uttalar han inte ett ord om. På ytan han reklamerar produkt åt vanligt folk medan i verklighet under ytan sveper han folk åt staten in till läkemedelsföretag där man kommer senare i livet behöva smärtlindring Seroquel och Zyprexa. Även det här är verktyg åt polisen där deras ord och skador som den här produkt kommer orsaka utgör en helhet som kommer dra den person hela vägen till gränsen mellan liv och död eller gränsen till nervöst sammanbrott. Det här är inte samma sak som de andra elektrostimulering 9 volt apparater. Fötter och ben behöver lite mer av elektrisk ström på låg styrka för att man ska känna negativa förändringar, förlorad känsel i fötter och ben. De ljuger när de säger att det är magnet. Vad jag ser på reklam om den produkten så ska man fästa elektrod på händer och den svarta klump sätter man i vatten. Även utan elektroder fästa på händer med bara den strömgenomgången genom ben är lika skadligt. Det påstådda negativa och positiva jonisering som ska få kroppen frige sig från gifter är i själva verket strömgenomgång från övre del av kroppen ner till fötter. Det är strömgenomgång på mer än 9 volt men det känns inte som smärta. Man tillsätter fot salt efter som det används i vanliga fotvård. Men i det här fall salt gör vatten helt elektrisk ström förande. När man har fått det här påstådda detox behandling i halv timme då när man är färdig med det så kommer man inte känna några skador omedelbart på en gång efter som fötter är mer motståndskraftiga men inget är motståndskraftig för elektrisk ström. De ger det här behandling på låg elektrisk strömstyrka på grund av att man inte ska känna att man har blivit skadad av elektrisk ström. När de har övertygat en att det frigör kroppen från gifter genom detox, då kommer man eventuellt välja att köpa det produkt och det kan hända att man väljer att höja strömstyrka på den apparat högre upp, i tro på att på så sätt man kommer att frigöra ännu mer av gifter som man har i kroppen. De tillverkar de apparater på så sätt att de kan ge stora stötar och det är det som de förväntar sig att folk ska göra. Det är hela syfte med det produkt. Man ska skada sig så mycket det bara går. Även om slutar använda det och även om man har testat det ett begränsat antal gånger så spelar det ingen roll på grund av att skador har uppstöt även om man inte känner något direkt. Skador kommer alltid garanterat efter ungefär ett år. Skador smyger sig fram och smärta kommer efter ett år. När ni går till vården där ni beskriver smärtor i ben då kommer allmänna vården säga till er att ni kanske har fått sjukdom fibromyalgi. När smärta kommer och när man börjar förlora förstånd då inser man att det är staten som ligger bakom det här. Det här är ämnad åt folk som polisen utreder för brott. Polisen, med psykologisk krigföring, leder folk i de alla elektriska döds trojaner och den här är barra en av de alla. Allt folk som polisen utreder inte för brott och som har gått i det död är acceptabla människoförlust eligt staten. Åt andra sidan blir de svepta in till läkemedelsindustri och beroende av smärtlindring resten av ens korta liv. Då blir det även mer jobb åt psykiatriska vården för det är dit man är på väg med electro fot detox i slutändan.

(Could Detox Foot Baths Actually Remove Toxins From Your Body?)

( https://www.youtube.com/watch?v=tqD08rfRRyk)

Här blockerar de video för mig. Kopiera länk och klistra den upp i webbrowser så får ni se den.

De här ska föreställa forskning som har avslöjat ett bedrägeri. De företräder forskning från det auktoritet som är staten. De är räddande hand, där de har räddat mänsklighet, vanligt folk från att förlora den lilla pengar summa som den produkt fot detox kostar. De är en ännu store bedrägeri som övertygar folk att det är ett ofarligt bedrägeri medan de inte uttalar ett enda ord om att nerver dör på grund av det låga elektriska påstådda detox. Att nerver dör av svag elektrisk ström kommer ni inte höra någonstans på planet. Det är därför att staten dödar oss genom de alla elektriska apparater. Ni skulle bara veta hur är det att leva med skador som de ofarliga apparaterna har orsakat på folk. Det är då man dör och inget annat. Här är info om detox genom maten. 1 Man rensar kroppen från gifter? Nej! I kroppen finns det mycket riktigt gifter som vi fått i oss via maten vi ätit och luften vi andats. En stor del av dessa finns lagrade i fettväven och vid hastig viktnedgång så kan dessa gifter frigöras ur fettväven. Men att detox som dietmetod eller detox produkter skulle kunna hjälpa till i denna process är långt ifrån bevisat. Här har ju kroppen flera organ som ju har till uppgift att rena kroppen, njurarna och levern exempelvis. Och de gör det bra i en frisk kropp! 2 Man håller sig frisk om man detoxar ? Nej. En varierad kost i lagom mängd är ett sätt att öka sina chanser till ett friskare liv medan en detoxkur inte är det. 3 Man blir gladare och får energi ? Ja, vissa människor upplever att de mår bra av att detoxa. Troligtvis är det kopplat till att man inte är nöjd med sin vanliga kosthållning och därmed så mycket gladare när man känner att man har karaktär, håller sig till de uppsatta ramarna och följer en strategi. Precis på samma sätt fungerar andra dieter, man mår bra av såväl dieten som gör att man kanske tappar något i vikt som det psykologiska att man faktiskt klarar det man sagt att man ska göra. 4 Må-bra hormoner som dopamin och serotonin balanseras?. Nej det finns inga vetenskapliga belägg för att det skulle finnas ett sådant samband. 5 Detox är riskfritt ? Nej. Kosten blir för det mesta väldigt ensidig så det kan inte rekommenderas över längre tid även om det inte är farligt för en frisk människa att hålla på med under en kortare period. Men, det finns grupper som definitivt bör avstå detox; gravida, njursjuka, diabetiker och de som lider av, eller riskerar, ätstörningar exempelvis. 6 Din sömn blir bättre ? Nej, inte per automatik men återigen, den som äter ohälsosamt normalt och som detoxar i en period kan känna sig lättare till såväl kropp som själ och det kan minska stress och oro och påverka sömnen positivt. 7 Tarmsjukdomar som laktosintolerans, glutenintolerans, IBS och Crohns sjukdom kan förbättras ? Nja, med viss modifikation. Det finns vissa kroniska tarmsjukdomar där patienten med hjälp av dietist inom sjukvården äter exempelvis flytande under en period för att låta tarmarna vila. Man skulle kunna säga att det är en slags detox som kan ha god medicinsk effekt och som sker under kontrollerade former så att patienten får i sig tillräckligt av alla näringsämnen och energi. Den som är laktos- eller glutenintolerant blir dock inte bättre av detox, då hjälper enbart laktos- respektive glutenfri kost och då kan tarmfloran bli normal igen. 8 Du upplever en minskad stress ? Ja så skulle det kunna vara för de människor som tycker att mat är jobbigt, tråkigt och krävande och som genom detox slipper ett moment i vardagen. Och för de människor som upplever stress av att äta okontrollerat och som med detox får strikta ramar att följa under en period. Och när det fungerar så känns det lite lättare men man ska komma ihåg att detox inte är något att rekommendera över en längre period. 9 Cellerna repareras och förnyas ? Japp! Det gör cellerna hela tiden, varje sekund, alla dagar i veckan, året om – oavsett detoxande eller inte detoxande. Det är ett av skälen till att det är värdefullt att hitta bra kostvanor som funkar för en för då har cellerna bättre material att byggas upp av. 10 Ämnesomsättningen och förbränningen förbättras ? Nej, ämnesomsättningen beror på en rad faktorer; ålder, kön, kroppssammansättning och fysik aktivitetsnivå bland annat. Vissa livsmedel och ämnen kan ha minimal påverkan på vår förbränning, däribland chili, men effekterna är så små att de inte gör någon skillnad på det stora hela. Så att detox som metod skulle kunna påverka är inte sant.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.