Sanningen om 5G

Att skylla på att Corona virus har något att göra med 5 G är exakt vad stater vill och sådana som sprider detta slags av information kan vara direkt rekryterade av staten som internet troll, som ska få folk gå vilse i förvirring i konspiration teori om 5 g. På så sätt får de folk som delar sådana video att se ut permanent som inte trovärdiga även om de pratar sanningen. Om du däremot försöker koppla verkliga händelser som pågår i det verkliga livet med religion och god, det är då du förlorar all trovärdighet som budbärare av sanningen, för det går inte att sammanföra sanningen med fantasier som har ingen förankring i det verkliga livet. Jag visste och jag förutsåg att Svenska medier kommer utnyttja det här påstådd samband mellan Corona virus och 5 G som konspiration teori, för att stämpla vanlig folks rädsla mot 5 G som obefogad och med det övertyga övriga befolkningen på att 5 G är helt ofarligt. Kom ihåg att jag håller på att dö på grund av de elektriska döds trojaner och ingen på den här planet uttalar ett enda ord om det verkliga fara som får folks nerver att dö på några minuter och det är inte fara för människors hälsa. Här är det Svenska statliga propaganda som sprids i de svenska medier:

(Massförstörelse av 5G-master – tros sprida Corona virus)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jdEMPe/massforstorelse-av-5g-master–tros-sprida-coronavirus

För att vi ska veta sanningen om 5 G då måste vi först få veta hur mobil telefoner utgör et hot mot vår hälsa och i det här video har vi en välutbildad person för det ändamål. Dr Devra Davis förklarar om mobil strolning:

(”The truth about mobile phone and wireless radiation” — Dr Devra Davis)

(https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY&list=LLD2L3TImhLyCSotcI0DW_lA&index=5&t=0s)

Det var en video där Dr Devra Davis på sätt och vis motbevisar staten och väcker folks medvetenhet på att mobil infrastruktur som växer som svampar bland befolkningen i städer är en verklig fara för folks hälsa. I det här andra video får ni se om 5 G är farlig eller inte. I det här video ser man att det uppstod en problem i video sändning där Dr Devra Davis var tvungen att avbryta och ordna det problem. Det kan vara staten som använder sig av sina data tekniker hackare, gör en sådan störning i hennes sändning och föreläsning, för att få henne att se ut som om hon har ingen kontroll. Det är så staten med sådan suggestiva subtila meddelande manipulerar med vanlig folks mentala sinnen, för att folk ska inte se henne som trovärdig forskare. Det behöver inte vara så men det kan vara så. Medan svenska medier vilseleder folk om 5 G genom att lifta upp konspiration teori mellan Corona virus och 5 G och ifall 5 G är farlig överhuvud taget för mänsklig hälsa, så bevisar forskare att 5 g skadar inte bara människor utan det mobil master infrastruktur skadar även djur och växter. Hä har ni den video:

(5G, Wireless Radiation and Health: A Scientific and Policy Update)

(https://www.youtube.com/watch?v=-AeSoC6la9c&list=LLD2L3TImhLyCSotcI0DW_lA&index=4&t=0s)

5 G är banbrytande teknologi för militära makter att konna föra krig med, men det teknologi skadar oss människor på många olika sätt och det verkar som att den kommer att ta livet av människoliv och djur liv genom att utplåna honungsbin. Det verkar som att vi kommer på slutet ha teknologi men vi kommer inte ha mat på bordet och det tack vare det statliga övergrepp på vanlig folk och djur livet. Här är en intressant väldigt viktig video att se på, i fall du tror att 5 G är inte farlig för oss människor:

(5G Towers EFFECT Bees, Birds, Trees & PEOPLE | FACT or FICTION ???)

(https://www.youtube.com/watch?v=jOGGUM1M508&list=LLD2L3TImhLyCSotcI0DW_lA&index=3&t=0s)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.