Förklaring till röster som jag hör

Här har vi förklaring till min undergång och röster som jag har hört i 20 år ungefär nu. Som jag sa, staten har get till polisen det teknologi för att kunna utplåna folk på mentalt och fysiskt sätt. På så sätt får de alla våra hemligheter avslöjade när vi sover, för då kan vi inte kontrollera vad vi pratar på grund av att vi sover djupt. Det teknologi är standard i polis utredning av folk. Att höra de röster är inte samma sak som när man pratar med någon. De här röster upplevs som inkräktare bland våra egna tankar på någon sätt och det är det som är extremt skadligt. Till mig har de pratat bara normalt. De har avslöjat för mig grejer ur mitt liv som jag hade aldrig kommit fram till på mitt egen hand. Men till slut har de bara lurat mig in i graven. Nu är jag en handikappad invalid, efter det statliga psykologiska och fysiska tortyr. Vad värre är att jag ser att min son uppvisar allvarliga fysiska skador på kroppen. Så, de har gjort samma sak mot mitt barn i åratal. Det förklarar hans vredes utbrott när han var 1 år gammal. De ger sig på våra barn och som jag sa de dödar oss och våra barn. Man kan inte kämpa emot det här!. De kan döda även mig nu om de vill, direkt på några nätter. De behöver bara hålla på hela natten och störa mitt sömn, där jag kan inte sova och på grund av det kommer jag begå självmord eller så skulle jag sluta i mental sjukhus. Och säg nu vad är möjligt och vad är inte möjligt. Första natt när de började prata till mig insåg jag direkt och jag upplevde att det är verkliga poliser som pratar till mig. De sa, det här är polisen som pratar till dig. Jag går fortfarande genom systematisk statlig tortyr. Från skillnad av de som har begått de skjutningar så är jag en människa som är fredlig och det enda som jag har önskat är att vara normal hitta en vacker kvinna och vara lycklig. Men nu är jag döende och de fortsätter döda mig varje dag. De elektriska apparater som de riktar mot hela det vanliga befolkningen på den här planet ingår i det statliga psykologiska tortyr där man utöver det psykiska lidande som de framkallar genom de meningar så med de elektriska apparater får vi döende nerver i kroppen som är galenskap. Elektriska skador på kroppen är psykisk sjukdom av det värsta sort. Förresten det är meninglöst för mig att skriva och förklara mer. Läs hela min blogg inklusive mitt hela Facebook tids linje och lyssna lite på sådana personer med kritisk röst som Dana Ashlie, Laura Delano och många andra och då kommer ni inse att stater är kriminella och att dem dödar vanlig folk är standard för dem. Det Dana Ashlie prat om god låter inte logisk för mig men det är inte det viktiga. Det som är viktig är att hon pratar sanningen och hon motbevisa staten på ett fantastisk sätt. Se Laura Delanos video på Youtube och då kommer ni inse att inklusive med min erfarenhet av psykiatriska vården när ni bestämmer er för att söka hjälp av psykiatriska vården då ska ni veta att ni sitter öga mot öga med mördare som kommer döda er efter år tionde senare i ärat liv. Det som ni har någonsin hört och läst om psykiskt sjuka som till och med hör röster är inget annat än fördomar som stater har byggt för att kunna manipulera med oss alla. Hade någon som säger sig höra röster, kommit till mig när jag var yngre då hade jag bara undvikit den person för jag tänkte att sådana människor är galna, men nu har jag det erfarenhet i 20 år och jag hade aldrig trott att något sådant är möjligt om jag hade inte upplevt det som nu. Som jag sa makt och den rika eliten är ondskan som dödar oss och våra barn. Förresten om jag ser att stora makt ledare och stora personligheter ur det rika eliten börjar att dö på grund av Corona virus då kommer jag tro att det finns ingen vaccin mot coronavirus och att Corona virus har överförts från djur till människor i Wuhan, för nu tror jag att den är släppt ur laboratorium. Är det inte konstigt att den för det mesta tar livet av sjuka och gamla. Döda de som kostar samhället. Att stater slipper betala pension till de gamla och samtidigt slipa kostnader för deras vård, så det kommer bli i framtiden en enorm tillskott för ekonomi och samhälle.

(ΙnterrΟgΑtiΟn tapes now show…Nick was a VΙctΙm of DΙrΕcted Energy WeΑpΟn!)

Dana Ashlie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.