Kapitel 13- 2019-10-19

1

När man har skadat sig med någon av de alla dussin elektriska döds apparater då erkänner staten ens skador genom att ge alla tillgängliga smärt lindring mediciner, men när man säger att man vill att det allmänvården ska intyga de skador så att man kan stämma de i domstol då är det plötsligt stop. Då säger de vi ska skicka dig till skanning av dina nervskador med elektrisk ström.Var inte orolig det skadar inte,ja juste det skadar inte precis som den apparat som jag blev skadad av.Jag fick av allmänna vården en hög av olika mediciner som jag har nämnt redan och som har inte hjälpt mig på något sätt,istället mår jag ännu sämre. De gjorde smärta och lidande många gånger  värre.Seroquel och Zyprexa är det enda medicin som lindrar smärta av skadade nerver med elektrisk ström och det existerar ingen annan medicin som kan göra det.Jag började ta Seroquel med dos på 50 mg för ett år sen. Genom månader som gick var jag tvungen att höja dos allt efter som smärta blev värre och nu på slutet  har jag blivit tvungen att komma upp till dosen på 450 mg och det är det som jag tar nu för tillfället.Så stor dos har jag inte tagit när jag började ta de för 20 år sen på grund av polisen och polisutredning.Den dos av Seroquel bedövar nerver och lindrar smärta så att det gör mindre ont när jag sover och på grund av en så hög dos,somnar jag någorlunda djupt med dödsångest i min döende kropp.Att ta det Seroquel och att vara påverkad och när drogad av den är en till tortyr i sig.Det här har skrivit läkemedelstillverkare i den bipacksedel som de lägger in i förpackning bland ZYPREXA tabletter om vad den används till för: 1. VAD ZYPREXA ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR? ZYPREXA innehåller den aktiva substansen Olanzapin. ZYPREXA tillhör läkemedelsgruppen neuroleptika och används för att behandla följande tillstånd:•Schizofreni, en sjukdom med symtom som att höra,se eller förnimma något som inte finns,vanföreställningar,ovanlig misstänksamhet och tillbakadragenhet.(Det som jag hörde sa till mig”det här är polisen som pratar till dig”och resten har jag berättat redan.Det började en natt när jag mådde inte speciellt psykiskt dåligt och därför är det inte mitt dåliga psykiska mående som aktiverade röster.Vad skulle det påstås vara att mitt egen moral och skuldkänslor har aktiverats som förvandlades till röster som i sin tur tvingade mig till att antigen erkänna brott eller ta livet av mig.Sådan moral har jag inte.) Läkemedelsföretag-Personer med dessa tillstånd kan också känna sig deprimerade,ängsliga eller spända.(Ja juste precis,jag blev deprimerad efter som jag visste att jag har polisen över mig  för alla vet alt om mig då måste polisen veta det säkert.Det tänkte jag för 20 år sen. Psykiatriska vården övertygade mig nästan att jag har Depression som är bara en sjukdom som får mig att jag mår psykiskt dålig.Jag började tro på det istället att se sanningen i ögon på att det är skuld och rädsla att åka in i fängelse och förlora min frihet som fick mig till att jag blev deprimerad.Jag kände mig ängslig på grund av min sårbarhet och jag var spänd varje gång polis körde bredvid mig så var jag alltid red om de kollar på mig för då vet de alt om mig och det var en stark spänning där jag var spänd.Så det finns naturlig förklaring på de symtom istället för statliga system lögner som kommer genom politiker,poliser,psykiatriska vården,allmänna vården, medier,läkemedelsföretag och så vidare.• Måttliga till svåra maniska episoder,ett tillstånd med symtom som upphetsning och eufori.(”manisk episod”-vad är det? men i alla fall jag hade polisen över mig år efter år och samma problem som fick mig uppleva nedstämdhet i intervaller som upprepar sig på grund av skuldkänslor.Upphetsning var på grund att jag blir utpekad av samhälle på grund av mina fel som jag har begått.Folk snackade skit om mig, framför mig fast de låtsas som om de pratar om någon annan och då blev jag upphetsad och arg.Jag antar att det har ingått i polisens utredning att sprida mina hemligheter bland folk så att min vardag ska förvandlas till ett helvete och den var förvandlad till ett helvete på Jorden för mig. Eufori fick jag när jag hade folk som visade mig vänlighet och då kände jag att visa ser mig som en människa och då fick jag eufori i korta stunder.Det var så för 20 år sen.Läkemedelsföretag-ZYPREXA förhindrar återfall av dessa symtom hos patienter med bipolär sjukdom och som har svarat på Olanzapin behandling i den maniska fasen.(Skitsnack,det förhindrar inte återfall utan så länge jag fortsätter ta det medicin så kommer den bedöva mitt hjärna så att jag blir liksom likgiltig men jag har et problem som jag har inte ordnat och det är polisutredning mot mig.Så fort jag slutar ta Zyprexa,så kommer mitt sinne vakna upp ur det medicin drogpåverkade tillstånd och min uppmärksamhet och vakenhet vaknar upp igen och då kan jag tänka klart och vad ser jag framför mig? är att jag kommer åka i fängelse medan när jag är drogad med det skräp medicin då mitt liv går i någon slags dröm tillstånd.Åratal bara susar förbi på ett lite omedveten sätt.Zyprexa var hemsk med svåra biverkningar.Därför har jag sökt något mer skonsamt och då gav de mig Seroquel som är hemsk men något mer skonsam med mindre biverkningar.1. Vad Seroquel Depot är och vad det används för.Seroquel Depot innehåller en substans som kallas quetiapin.Quetiapin tillhör en grupp läkemedel som kallas antipsykotika.Seroquel Depot kan användas för att behandla ett flertal sjukdomar,som t.ex.: Bipolär depression och depressiva episoder vid egentlig depression:då du kan känna dig nedstämd eller deprimerad,skuldtyngd,energilös,har dålig aptit eller sömnproblem.(bara en massa expert ord som låter som om de var skrivna av en utbildad person och om det är högutbildad och statligt anställd på läkemedels företag eller i psykiatriska vården då måste det vara sant.Ord som Forskning,Forskare,Professor,Doktor,Magister är sådant som ifrågasätts aldrig.Det är sådana som jag ser att de har skickat folk in i döden i mer en 50 år genom ECT och i de senare 20 år med de alla dödliga 9 volt apparater.De och deras storhet utgör en helhet i det statliga systemet där staten använder deras titlar som stämpel på att det som de har kommit fram är det forskning metod som följs och blir lagen som ska bli en standard för att behandla mentalt sjuka individer.Det är så många människor som vet att elektrisk ström dödar genom en utdragen dödsprocess och det är politiker,polisen,psykiatriska vården,allmän vården,företag som tillverkar de dödliga apparater,alla medier som existerar och som har existerat,de flesta offentliga personer,forskare,professorer,kirurgi eller det hela vård systemet som vet om att det är massmord som begås på vanlig folk och det är folkmord som är mörklagd av statens sida där ingen av det övre makteliten som regerar över vanlig folk uttalar en enda ord om det brott.Men det är 100 gånger mer folk som vet absolut inget om det förödande elektrisk skadliga påverkan på mänskliga kropp.Det här är vad kommer från staten och 99 % av befolkningen tror på varenda ord som är skrivet av makten genom oavsett vilken media källa det kan bli nu.Det mest sanna beskrivning på det allvar av existens på de elektriska apparater kan jämföras exakt med det kärnkraft olika i Chernobyl.Den tv serie Chernobyl är skildring på exakt samma händelse förloppet på olycka i Chernobyl,antar jag.När den reaktor har exploderat och när den aska föl när på marken,där kan man se skillnad mellan vanlig folk och fysiker kärnkraft utbildade forskare som vet exakt vad som pågår där.Vanlig folk ser att luften över reaktor glöder och det faller fin aska på de och deras barn,som liknar till snöflingor helt omedvetna att det aska är dödlig strålning.Att luften glöder över reaktor visste inte jag heller tills nu att det beror på härdsmälta som är helt öppet.Askan faller på de medan de reagerar inte.Det betyder inte att de är dumma i huvudet.Om de hade bara intresserade sig lite och letat efter fakta om kärnkraft så att de blir bereda på en eventuellt kärnkraft olycka i framtiden  då hade de vetat om det och då skulle de flytt för livet ut från den stad.Att få strålning från kärnkraft reaktor som aska på sin kropp innebär att man kan aldrig gå oskadad av det strålning.Har man utsätts för radioaktiv aska då kommer man inte oskadad utan frågan är hur mycket blir man man skadad.Ju mer strålning desto mer skada på kroppen.Det är samma sak med de alla elektriska apparater och jag pratar om 9 volt.Det låga styrka enligt staten som varnar absolut inte någonstans för,är så dödlig precis som den strålning i Chernobil.Jag visste inte att jag befinner mig i livsfara,precis som de människor efter som makthavare håller tyst om en katastrof som de har orsakat och så begår de mord på folk som blir utsatta för detta döds fälla.Skador som jag har fått av 9 volt är lika förödande för mig som för den befolkning nära kärnkraft som har fått strålning i sig.Skillnad mellan mig och de är att mitt kropp förfall syns inte på mig utanför på kroppen. Alt det händer inne i mitt kropp och jag känner det missbildade bild av mitt kropp och nu även min missbildade bild av min personlighet som har förändrats totalt  efter som min kropp kan inte fungera längre normalt.Det är det enda meningen av existens på de alla elektriska apparater som stater driver och skidar med alla statlig tillgängliga medel.Av den låga elektriska spänning på 9 volt får min kropp att dö nu i två eller tre år precis som döende kropp hus Chernobil radio aktivt bestrålade befolkning.Se hur deras kropp faller isär där de dör i de värsta plågor.Det där är fara för hela mänsklighet och det levande djur liv på grund av att det sprids genom luften.Detta döden når den makt och den rika eliten och deras familjer också.I mitt fall händer samma sak i mitt kropp fast det här sprids inte på någon sätt,men jag dör i de värsta tänkbara plågor.För mig livet är omöjligt att leva precis som för de.Våra kroppar faller isär och in i förruttnelse och det läder oss rätt in i döden där det finns ingen utrymme för liv.Det här som jag blev utsatt för är en statlig system som ingår i statlig förintelse av måltavlor som staten ser som en fara.Kolla vad som har hänt med mig på grund av 9 volt spänning.Skada har spridit sig från 1 cm i diameter hela vägen när till knä och upp till bröst som jag sa tidigare och tänk då vad som händer med folk som har fått 700 volt in i huvudet upprepad 20 gånger av så kallade behandlingar som professorer och forskare har sagt är vetenskaplig forskning.Tänk på vad för infektion eller inflammation som kommer efter ett år för det är då kroppen börjar dö.Tänk hur liten hjärna är.Med varje elektrisk chock har det dött hjärnvävnad och det som kommer efter ett år får hela hjärna att dö.Jag har läst om ett fall där en flicka har fått en enda ECT behandling för så kallad djup Depressionen och meningen var att hon ska få 19 behandlingar till.Men i verklighet begick hon självmord bara efter den första skadliga ECT elektrochock och direkt efter en vecka.Det är en sak när staten ljuger om folkmord men det är en annan sak att leva med skador på kroppen som är ren brott avrättning och det är ingen som bryr sig om henne när hon har gått i statlig folkmord redskap döds fälla.Då finns det inga politiker,medier,offentliga personer storheter,kungligheter super stjärnor som visar sin stöd och empati för henne.Hon dör ensam precis på samma sätt som jag dör nu medan alla håller tyst och låtsas som om de ser inte mig och att de här grejer är inte ens farliga och att det är egentligen skoj om man kommer ut i medier då bemöts man med skratt.Alla bryr sig bara om när det begås brott som stater vill kalla för brott när det går i fördel för makten som bekämpar vanlig folk som för sexuellt trakassering,mobbning,förtal och so vidare.Det är brott men folkmord är inte brott som stater begår på oss och våra barn.De psykiater doktorer offentliga kända personer som Peter Bregin seger att det framkallar skador som får en patient att känna eufori och sen mår de dåligt igen och sen får de mer av sådant behandling.Han varnar för ECT medan han inte varnar för 9 volt som skickar folk raka vägen in i döden.Och även han medverkar som en bedragare i det folkmord med alla andra.Att folk dör på grund av 700 volt och mer är fel enligt honom men det är inte fel att folk dör på grund av 9 volt batteri.Det bevisar att han är ytterligare en bedragare ur det statliga system som övertygar och vilseleder folk tack vare just det faktum att han varnar för ECT.Men andra psykiatri som avrättar folk genom ECT där de ljuger rätt in i folks ögon och kallar det för vård utan att säga sanningen för de individer att de kommer bli mördade genom det giljotin.Detta ECT,9 volt apparater av 100 sorter,TASER,alt det startar inflammation och infektion i kroppen som läder en in i dödlig kropps förfall som till slut läder en i döden genom självmord eller hjärtinfarkt,blodpropp,slag anfall på grund av Zyprexa eller Seroquel  som man är beroende av på grund av att det finns inget annat som kan lindra smärta på de skador som ECT,TASER och de 9 volt apparater eller mindre spänning som har orsakat permanenta dödliga skador på ens kropp.

2

För att återkomma tillbaka på vad läkemedelsföretag skriver om vad Seroquel är till för:Mani: då du kanske känner dig väldigt upp varvad,upprymd,upprörd,entusiastisk,hyperaktiv eller har dåligt omdöme med inslag av aggressivt och splittrat beteende.(Ja precis,Splittrad beteende på grund av den psykologiska brott och polis utredning påfrestning på ens psyke och då blir man upp varvad på grund av att man har ingen fred i sin sinne och det är på grund av den ständiga spänning där man undrar,kommer man åka fast i fängelse?.Upprymd blir man ibland när folk behandlar en med respekt.Upprörd blir man när andra förolämpar en för det begångna felsteg i ens liv och det är normalt att man känner så,efter som om man hade inte känt så då skulle man klassas som psykopat som har ingen empati för andra och skuldkänslor för det som är fel.Hyperaktiv blir man kanske om man dricker mycket kaffe som förvärrar ens tillstånd ytterligare när man är annars på helspänn mentalt dygnet runt år efter år.Dåligt omdöme med inslag av aggressivt och splittrat beteende får man när polisen pratar till en helt obemärkt och när de förgiftar och förändrar ens beteende så att man går i fel väg där man tar beslut enligt de främmande korrupta undermedvetna polis förslag ord.Schizofreni: då du kanske ser,hör eller känner sådant som inte finns,tror på sådant som inte är verkligt eller känner dig ovanligt misstänksam,orolig,förvirrad,spänd eller deprimerad.(Jag har aldrig sett något som inte finns och jag har aldrig känt något påstås främmande jävla väsen närvarande och osynligt i min omgivning som inte finns men jag har hört röster när jag sover och när jag är fullständigt hjälplös.Polisen utreder på det sätt brott annars skulle de aldrig få veta sanningen.Att staten har byggt fördummar som kopplas till folk som hör röster är barra en ytterligare verktyg för att skida det metod från att bli avslöjad för befolkningen.Går det inte bevisa då finns det inte.Det övervakning utrustning som de har är inte så märkvärdigt.Det är avancerad men de pratar inte om det.De skyddar det hemlighet genom media tystnad och media desinformation och rena lögner som de trycker ut i nyheter ständigt.Det är osynligt på grund av media tystnad  men vad värre är även de elektriska döds apparater är också helt osynliga just på grund av media tystnad.Folk bokstavligt mördas och även barn av det Svenska staten och varenda stat på det här planet Jorden.De vänder och vinklar upp och ner på nyheter och information på så sätt att det gynnar staten dygnet runt.Läkemedelsföretag-Det kan hända att din läkare vill att du fortsätter att ta Seroquel Depot även när du känner dig bättre.(naturligtvis om man fortsätter ta sin medicin så som Doktor bödel har sagt även när man mår bra som betyder att man medicineras med det skräp med livslång medicinering  tills en dag på grund av den medicinering och polis röster begår man en fel där man testar elektrisk stimulering och då har man hamnat i döds fälla och nu har staten förvandlat en till beroende av den medicin bara för att kunna lindra smärta som driver en till att man begår självmord.Läkemedelsföretag skriver om att Seroquel kan användas som hjälp när folk kan inte äta mat då antar jag att de menar på Anorexia.Det säger de att Seroquel kan användas för medan de nämner inte att även Zyprexa kan användas för när folk kan inte äta mat.Att de utesluter sega att Zyprexa kan användas för när folk kan inte äta mat är lika med att de ljuger.De ljuger exakt efter som Zyprexa är 100 gånger till och med värre än Seroquel på grund av det att den driver en människa till mat frosseri som blir exakt lika stor som för människor som väger 400 kg och som kan inte sluta äta.Det är inte fel på de utan det är fel på deras kropp där de har rubbad mat begär.Jag förstår de exakt hur de har det för jag hade det exakt på likadan sätt när jag medicinerade med  Zyprexa.Det mat hunger fråsseri för mig var utom all kontroll och först när jag bestämde mig att jag har fått nog av Zyprexa så sa jag till gamarna på öppna psykiatriska vården att jag har fått nog av den och då gav de mig Seroquel.De borde ha börjat först med Seroquel istället för Zyprexa  för den är lite skonsammare.Men de började från början med det värsta där jag var nära att få diabetes.Zyprexa och Seroquel slår ut den vanliga mat beger hus en människa som tar de.Där fortsätter man äta även om man är fullproppad med mat efter som man fortsätter ha hunger känsla.Med Zyprexa kan en Anorektisk människa som väger 40 kg gå upp i vikt till över 150 kg på et år, för det tar livet av en.Diabetes,blodfetter,kärlsjukdomar,stroke är garanterad med användning med Zyprexa medan Seroquel är något mer skonsam och även med Seroquel går man mot all de sjukdomar fast i lite mindre omfatning men i slutändan om några år går man samma öde till mötes.Jag tror att läkemedelsföretag vet exakt vad för ämne de tillsätter i det medicin som aktiverar den sjuka sug och begär efter mat,för att den ska ge dödlig övervikt.Det är meningen med de tabletter.De ger övervikt och leder en rätt in i olika dödliga sjukdomar som i sin tur läder en till medicinering med mediciner för diabetes,hjärta och kärlsjukdomar,utslagen ämnesomsättning och så vidare.Alt det är kamouflerad dödsfälla som staten använder för att ta livet av folk på diskret sätt utan media exponering där ens död kommer stämplas som död orsakad på grund av övervikt.Att man var från början en smal människa som kunde inte ens äta mat kommer inte nämnas någonstans.Det finns andra mediciner från psykiatriska vården och de ger inte det effekt av okontrollerad mat begär ätande.Seroquel och Zyprexa är smärtlindring för elektriska skador och man måste ta de när man har blivit skadad till döds.Därför blir man straffad av staten ytterligare.Elektrisk ström tar livet av en och smärtlindring Zyprexa och Seroquel ger hunger efter mat som ger i sin tur dödliga sjukdomar som accelererar vägen för en människa rätt in i graven.Dessutom blir man överviktig tjock och då är man inte attraktiv för kvinnor mer.Bara detta kan få vem som helst bli deprimerad.Jag tänker nu inte så för jag slutade ta de mediciner för länge sen.Jag tränade och var smal men nu vet jag att jag tar de på grund av det brott som jag blev utsatt för.Att tänka på kvinnor är meningslös,för nu är jag inte ens en man och inte ens en mänsklig varelse heller för delar av min kropp och själ existerar inte längre och jag dör ständigt mer ytterligare.All min uppmärksamhet är riktad bara i det insikt att jag dör dygnet runt och att jag lyder till döds på många olika sätt samtidigt.Allt det är en avancerad statlig system av förintelse av en själv känsla,självförtroende och så vidare.Döden är bara den som kan ge en avslut och fred på det lidande som stater har orsakat på en.Det värsta nu är det att jag måste ta Seroquel resten av mitt korta liv,regelbundet varje natt och det bara för att lindra smärta över natt för att kunna sova.Det är fullständigt skrämmande när jag tänker på vad om det händer någon katastrof så att Seroquel går inte att köpa någonstans.Det skulle bli en dödsdom för mig,för detta medicin är skräddar sitt för elektriska skador och det existerar ingen medicin på den här planet som kan bedöva skadade nerver med elektrisk ström i så stor omfattning.Att beslagta och ta ifrån morfin från cancer patienter i deras dödens slutskede är likadant nu med att ta Seroquel ifrån mig för jag lider exakt lika mycket som de.De ligger i säng i sin dödsbädd där alla accepterar det verklighet på att de är döende,medan jag är döende och ingen accepterar det.Istället förväntas det av mig att jag ska vara normal för jag får ingen erkännande av staten efter som staten tillåter mig inte att jag ska ta det till domstol.Jag skulle inte kunna somna en minut och smärta skulle driva mig på några dagar till att jag begå självmord.Det är mitt verklighet som jag befinner mig i nu.Det brott som stater begår med det lagliga elektriska döden är det mest ondskefulla brott i mänsklighetens historia.Läkemedelsföretag skriver inte ett enda ord om att Seroquel och Zyprexa sänker och lindrar smärta där elektriska apparater orsakar skador på kroppen.Att de två mediciner kan användas som smärtlindring står det ingenstans om och det står ingenstans att elektriska stimulering apparater skadar kroppen till döds,står också ingenstans om.Då kan ni förstå att stater använder det för att driva folk till självmord.Ingen på den här planet har hjälpt mig och satt sig på min sida och sagt att det skadar kroppen.Inte ens i mitt eget hemland varnar någon för det dödliga oåterkalleliga döden.Även där håller de på att mörda vanlig folk tack vare deras tystnad.Alla kommer med manipulerande förslag på påstås något som ska vara viktig för mig.Varför kommer ingen med en så livsviktig och nyttig information som är enkel att förstå där man kan säga akta är för det elektriska apparater för det är döden som stater dödar vanlig folk med.Ingen säger det.Ok, jag har skadat mig till döds och det är jag som varnar er alla.Jag pratar sanningen till er alla så att ni kan reda livet på er och era barn.Vi ska prata till varandra,vi som är fattiga slavar.Skit i våra skillnader det handlar om överlevnad att leva eller bli mördad av respektive sina stater.Åt i helvete med de alla makthavare och den psykopatiska rika eliten och de värdelösa offentliga personer.De alla bara ljuger och det är brott men inte när de begår det brott.Jag har blivit lurad i dödsfälla som stater har kamouflerat och riktad i alla tänkbara intresse riktningar.Med andra ord alla människor kan gå in i döden beroende vilka behov de har.Det handlar bara om en enda gång i folks liv då de har råkat se reklam om de alla olika elektriska apparater.Meningen är att lura folk in i det en enda gång i livet och ner man har gått i det och skadat sig då finns det inget på det här planet som kan reda en.Seroquel kan jag bara ta när jag ska lägga mig för att sova.Där för jag möjlighet att somna som övriga befolkningen så att jag inte kollapsar och begår självmord.Utan Seroquel kan jag nu inte sova alls och det är Seroquek som håller mig i livet nu.Så länge jag fortsätter ta den då kan jag sova och få smärtlindring och på så sätt har de gjort mig beroende av den.En smärta som är av sådan natur att den är extremt stark där jag i lidande känner i brösten en spänning som stör min andning och den natur är att den strålar ut och tillverkar ångest dygnet runt.Ångest känner folk som mår psykiskt dåligt på grund av problem i livet och som tar mediciner från psykiatriska vården för sin nedstämdhet.Men hos mig smärta är fysisk,den är inte mentalt nedstämdhet.Det dödsångest,lidande,psykologisk tortyr på grund av smärta och nerv död framkallar förintelse av mitt psyke.Skador på kroppen håller mitt psyke i en döds grepp dygnet runt men det börjar bli illa vid kl 10 på dagen  ner Seroquel nerv bedövning släpper och blir svårhanterlig vid klockan 14,00 och när det är dags att gå hem 15:30 då har jag hunnit genomleva dödsögonblick många gånger om där det smärta puttar mig till det som en människa klarar inte av,utan att man skriker på grund av smärta rätt ut bortom all förstånd,men jag måste vara normal och jag måste arbeta.Smärta slår i hjärna där jag kommer till sådana moment full av vrede,hat och nerv kollaps att jag vill begå självmord efter som det är omöjligt att leva med det lidande.Jag tänker på det dygnet runt i 2 år nu och det är det värsta fysiskt och samtidigt psykologisk tortyr som kan inte jämföras med någon tortyr på den här planet.Blir man inlåst i fängelse i isoleringscell i månader och år av någon då tänker man bara på en sak och det är att man är fråntagen av sin frihet och man blir till slut psykiskt sjuk och handikappad på grund av ensamhet.Man blir skadad för livet där man kan begå vilken fel som helst  där makthavare vill just det att man ska begå fel så att man blir skyldig så att de kan tillägga mer tid i fängelse.De provocerar folk och kriminella till att de då tappar sunt förnuft.Så gör Sverige mot invandrare ungdomar som de stänger i bur inhägnad med galler.Inte nog med de galler runt omkring i det lilla rom,så har de lagt galler även i ute balkong ställe upp på taket,så provocerar de och psykar ungdomar till vansinne.Räkna med att de använder det möjlighet att de kommer inne i deras drömmar där det värsta skada begås på de.Därför begår ungdomar självmord i de Svenska häktet,fängelse och vård avdelningar.Men i mitt fall det är mitt eget kropp som är dödligt skadad och det är mitt eget kropp som har blivit förvandlad av det elektriska kriminella statliga brott som har med skador förvandlat mitt eget kropp till en tortyr redskap som torterar min hjärna till döds dygnet runt resten av mitt korta liv och det är syfte av existens av ECT,Taser,och de alla olika,9 volt apparater.De existerar bara för att driva driva folk till vansinne så att de beter sig onaturligt och våldsamt för då är det dags att låsa de bakom lås och bom.De har drivit mig till vansinne så att jag begår ett brott så att Sverige kan avsluta det kapitel på mitt liv inget annat.Har man blivit skadad det minsta lilla,med 9 volt och mindre än så,till och med 3 aa batteri med TENS apparat är det ändå dödligt efter som det handlar bara om att framkalla det inflammation i kroppen med elektrisk ström sen skador läder den skadade person alltid rätt in i döden.Antigen ska man begå självmord eller kommer man dö på grund av skador som Sinful massmördare har orsakat med sina dödsfälla elektrisk stimulerande apparater,eller mediciner Seroquel som skadar kroppen på många olika sätt,men för något liv för mig finns ingen utrymme för.Frågan handlar inte om jag kommer att dö,på et eller annat sätt utan,frågan är hur länge klarar jag leva med det pågående vävnadsdöd,det nerv död,hjärnkollaps,kroppsdelar som har dött och som jag inte känner,den smärta som får mig till att jag vill kräkas hälla dagen för det är fysisk och psykisk lidande på samma gång.De smärtor driver mig till vansinne och självmord men de kroppsdelar som jag inte känner är värre än själva smärta för de kroppsdelar som jag inte känner upplever jag som fläckar insatt in i mitt kropp som är extremt obehagliga som sprider sig och blir allt större och det är alt mindre av mig kvar i livet.Det smärta och de döda kroppsdelar tillsammans slår rätt in i hjärna och där allt det tillsammans framkallar alla de psykiska störningar som läkemedelsföretag och psykiatriska vården ljuger om att folk har de olika diagnoser utan att de är ens skadade av elektrisk ström.Ur elektriska skador har de plockat det och sen skyller de på vanlig folk som de ljuger rätt in i ögon där de delar ut till folk olika diagnoser och folk på grund av sin tro på staten accepterar det som sant.Jag tror om man har skadat djur med elektrisk ström på 9 volt då skulle även djur bete sig som om de hade fått rabies.De skulle bytas och då skulle  folk avliva de.Tänk på vad staten gör mot oss och se vilken brott de begår på oss och våra barn.Jag är medveten av vad som händer mig.Därför förklarar jag så att människor ska veta att jag har existerat en gång i tiden och det är nu.Ni ska veta att Sverige har utsatt mig för dödlig brott.Jag är mördad helt oskyldig efter som de tillät mig inte rättvis dom så att de straffar mig som alla andra och att de låter mig vara i fred.Jag har sagt till den läkare som jag går till varför tar de som allmänna vården och varnar inte befolkningen vanlig folk för det här fara.Han sa till mig,vad skulle det förväntas av mig vad skulle jag göra.Jag sa till honom,varna folk så att de går inte i det döds fälla.Han bara avvisade det och vad värre är han sa att han vill skicka mig till ytterligare nerv scanning med elektrisk ström så att jag kan driva det vidare till domstol.Han står för sig och upprepar det att det är helt normalt för de gör så mot alla människor.Jag sa att det kommer aldrig hända i mitt liv att jag ska tillåta att någon släpper ens mikro spänning av elektrisk ström i mitt kropp igen.Vem ska döma Sinful folkmord massmördare.Är det de statlig domstol förbrytare och det hälla statliga systemet som driver det folkmord och samtidigt skyddar det så att de kan fortsätta i all oändlighet döda folk för de har gjort det i över 50 år och man kan inte höra en enda fall där det pratas om skadade folk till döds.Google censurerar det information,de censurerar också folk som har blivit skadade och som pratar och skriver om det.Det hände för ett antal månader sen men jag har insätt att jag förlorar kontroll eftersom lidande driver mig till alkoholkonsumerande ibland och då begår jag fel och det skrämmer mig.Jag vill att det här ska komma ut efter som de blockerar mitt blogg medan jag håller på att dö.Jag dör i plågor och en helt klar insikt på att jag har bliv utsatt för brott så medan han gav mig olika mediciner som Gabapentin,lyrica som gjorde smärta och psykisk lidande och agoni ännu värre så började han även bete sig nonchalant mot mig.Han började behandla mig verbalt som om det som har hänt mig är inte ens brott och som om det var mitt eget fel att jag blev skadad till döds.Han provocerade mig verbalt genom att vinkla med fakta upp och ner för att jag ska börja svära åt honom och bete mig våldsamt orationellt och ologiskt.De elektriska skador framkallar rabies och zombie beteende,hat och vrede på grund av det eviga lidande och insikt om det omfattning och allvar på de skador som man har fått.Det är resultat på vad det innebär att leva med elektriska skador.Det förvandlar den mest fridfulla människa till nervvrak som tappar kontroll på grund av det lidande.Att han behandlar en människa som är så mycket förstörd är klart att det är meningen att det ska vara just så för det är fortsättning på det statliga förintelse system av en.Först pratade polisen till mig i 13 år och tillägger man medicinering som har tillsammans med deras psykologiska tortyr med ständigt inkräktare i mina drömmar på så lång tid slagit ut mitt sunt förnuft bara för att jag ska gå i det elektriska slakt kniv.Nu är det skador som spränger mitt sinne i tusen bitar.På grund av lidande befinner jag mig på gränsen till nervsammanbrott dygnet runt.Nu behövs det minsta lilla gnista där någon provocerar mig verbalt och då kan jag börja bete mig också våldsamt på grund av skador som har raderat mitt naturliga spärr som vi alla har som möjliggör att vi kan behärska och kontrollera vår beteende så att vi begår inte fel som vi kommer ångra resten av vår liv.Staten provocerar kriminella och ungdomar i häktet och fängelse till vansinne bara för att få de till att de förlorar fattningen och kontroll över sin beteende så att de slår till vakter och tack vare det stänger de ungdomar och kriminella i isolering och de tillägger mer av strafftid i fängelse.De bygger en ond spiral där de driver intagna till slut att de begår självmord och det är många som har begått och som begår självmord kriminella,ungdomar och inlåsta barn.Jag är den mest fridfulla människa som har föds på den här planet och vålds beteende existerar inte i min natur.Men därför har staten den här folkmords elektriska redskap som förvandlar mig till en nervvrak som blir mer driven till vansinne än vad de oerfarna ungdomar blir i häktet.Skador provocerar mig dygnet runt och därför har den läkare börjat bete sig mot mig nonchalant,som om jag är dum i huvudet,där han indirekt påstår att de elektriska apparater är inget brott och att det är min egen fel att jag har blivit skadad till döds.Ha sa det inte direkt ut men han sa det genom att vinka på ord.Han lyckades provocera mig,men även om jag är berövad min mentala psykiska hälsa och mitt förstånd så finns den gamla jag fortfarande,åtminstone teoretisk i mitt huvud och mitt kropp.Förstår ni nu?.Han jobbar åt vården och han gör det åt staten för han är en slinga i det statliga system kedja.Meningen med existens av det elektriska förintelse heliga graal är att förvandla oss fridfulla vanlig folk till våldsamma individer som blir stämplade som en fara i samhälle som ska låsas bakom lås och bom.De vill göra mig skyldig även om jag är inte det.Från första början bemöter han mig nonchalant och provocerande.När han sa det och det insikt när jag tänker back i tiden på hur det svenska makten har behandlat mig och hur de straffar mig för brott som de ändå tillät mig inte avtjäna i fängelse medan på mig har det begåtts brott mot mänsklighet och att de skyddar detta brott då är det klart att de vill skapa anledning för att klassa mig som en mentalt störd människa som är en fara för sig själv och andra.De har inget ordentlig anledning för att låsa mig i fängelse eller sluten psykiatrisk vård och därför existerar och finns de alla elektriska apparater som torterar och provocera mig till vansinne som ska driva mig till att jag begår misstag.Jag behövde bara säga åt honom att han ska dra åt helvete och då skulle han förmedla mitt verbalt oberäkneliga våldsamma beteende mot honom eller hur de kallar det nu ”våld mot tjänsteman”, vidare till staten och polisen.Där ger han mig den onda spiral genom att jag begår brott som ska leda mig raka väggen bakom låsta dörrar in i mental sjukhus.De kriminella och ungdomar som mår dåligt får sin onda spiral i häktet och fängelse efter som de har begått våldsam brott istället provocerar den Svenska staten mig genom att skada mig till döds och på grund av skador i och med att jag har blivit fråntagen av halva min mentala förstånd så i det sårbara tillstånd kommer jag så småningom begå brott på grund av vrede och hat för det brott som jag har blivit utsatt för.Jag blev förbannad och jag sa till honom(sluta du,jag har blivit utsatt för brott.Det här är brott).Då backade han för han förmodligen ser att skadan har inte hunnit knäcka mig och bryta mig mentalt ännu och att jag beter mig fortfarande någorlunda normalt,efter sunt förnuft.För tillfället har jag kontroll över mig fortfarande.Men elektriska skador blir bara värre med tiden och för eller senare tror jag att alla antagligen begår självmord på grund av fysiska lidande eller begår något våldsam utfall som får en inlåst i fängelse eller mental sjukhus.Tänk på vad staten är för något.De nämner misstag som folk har begått som brott där de hänger folk i medier medan de själva dödar oss,de ger oss inte rättvist dom när vi har erkänt brott.De dödar oss istället för att ge oss fängelse medan de låtsas att det här folkmord existerar inte.Allt handlar om kontroll över vanlig folk.De dömer oss och våra barn medan de skyddar massmördare som säljer deras massmord elektriska redskap.Det är den ironi i allt det som har hänt mig som driver mig in i graven.Att börja med ironi så har de torterade mig med psykologiskt dödligt tortyr med ord i årtionde för att jag ska erkänna brott.Jag erkände brott mer eller mindre,direkt.När jag har erkänt vill de inte straffa mig istället har de fortsatt skada mig med vilseledande lögn meningar för att jag ska följa deras utmaningar och att jag ska fortsätta leva mitt liv ensam i isolering.Jag trodde på de och allt det har de gjort i årtionde bara för att jag ska gå i det elektriska döden som staten med alla tänkbara statliga institutioner driver och skyddar det med lagar och tystnad som något som är helt ofarlig medan i verklighet är det mord och avrättning.Säger jag nu att de har pratat till mig då stämplas jag av det samma statliga systemet som psykiskt sjuk och att det är omöjligt i verklighet.Om man tillägger alla medier som uttalar inte ett ord och som håller tyst om att polisen kan inkräkta i folks hem och in i folks drömmar som söver då är det inte möjligt för ingen seger ett ord.De människor som säger det är de som är utsatta för det,som jag till exempel.Vem ska folk tro på mig som en enda individ eller politiker som har aldrig nämnt att något sådant är möjligt.Poliser som har aldrig sagt att de pratar till folk i deras drömmar.Psykiatriska vården som stämplar folk som hör röster som sjuka och som inbillar det hela och klassar det som diagnos på psykisk sjukdom,åt staten.Allmänna vården som skyddar de elektriska apparater genom att nonchalera allvar på ens skador där nerv död är inte något tillräckligt farligt för att gå ut i medier och varna folk så att de och deras barn blir inte skadade.De ser på mina skador nästan som om det vore skoj enligt de,och så vidare och vidare.Nu skriver jag om skador som är ingen inbillning och ingen psykisk sjukdom och de blockerar mitt blogg för ingen kan följa mig eller kommentera mina inlägg som jag har skrivit.I bloggstatistik är det nästan ingen som ser den.Det är bara de som jag säger det till som visas i min statistik men inga okända personer som har kommit in för att läsa det.Jag har kontaktat visa medier och offentliga personer och ingen har svarat mig.De meddelande har blivit kanske blockerade på samma sätt som blogg av polisen.Så jag dör och jag blir tystad av staten medan staten skadar mig och mitt barn.Det är jag säker på för det ser jag hur livet har blivit för mig och mitt barn.Alt det som är gjort mot oss två begår stater även mot er alla andra vanliga folk och era barn oavsett ras religion politiskt engagemang eller inriktning ni må ha nu,så spelar det ingen roll.På ytan är stater vänster,mitten och höger där de kämpar för oss som har röstat på de medan under ytan i verklighet politiker ljuger oss rätt i våra ögon där de har det elektriska döden som ett vapen som de har riktat och som de använder mot oss alla och våra barn,om vi blir en måltavla för staten av en eller annan anledning.De är förenade alla politiker och alla stater när det handlar om det existens av något så farligt som tar livet av den som har kommit i kontakt med.De alla politiker låtsas som om det inte existerar.De alla medverkar i det folkmord inklusive med alla statliga instanser,alla utom vanlig folk.Vill ni se hur serie massmördare ser ut då ska ni se på tv,tydningar,radio,riksdag,polisen,psykiatriska vården,allmänna vården och så vidare,där har ni mördare.Allt är brott som straffas med många år i fängelse bara det värsta är inte brott som förintar oss och våra barn på industriell skala.Förstår ni även ironi i det faktum att de elektriska skador med bara 9 volt ström styrka driver en till att man begår självmord.Då kan ni förstå att ECT stöt på 700 volt och mer än så upprepat över 20 gånger är mord och ren avrättning .Elektriska skador är psykiskt sjukdom där man kan inte känna glädje,lycka,skratt,hopp på framtiden efter som man kan inte känna hopp fram till nästa dag för man dör ständigt.Man är inte en man och inte en mänsklig varelse heller.De elektriska skador som man har fått av 9 volt framkallar depression,nedstämdhet,döds ångest,neuros vrede och hat på grund av fysiska smärt lidande och de kropps delar som man har förlorat känsel i,overklighets känsla på grund av störda och förvrängda signaler som skadade nerver skickar till hjärna och mycket mer än så.Allt det tillsammans driver en till att man begår självmord bara för att det ska sluta göra ont och att man ska sluta lida.Allt det får man av elektriska skador utan någon egentlig anledning som problem i livet vanligtvis som man kan ha.Vanligtvis folk mår psykiskt dåligt på grund av motgångar och problem i livet medan när man är skadad av elektrisk ström och jag pratar om 9 volt bara,då är det skador som krossar ens psykiska hälsa till förintelse tills det finns inget kvar av en.Den enda anledning att jag mår dåligt psykiskt,mer än någonsin tidigare i mitt liv är fysiska skador som tillverkar psykisk sjukdom och lidande och vad värst är så kan man aldrig någonsin i sitt liv må bra igen för istället mår man bara sämre och sämre tills man har dött och det är först då man slutar lida.Tänk då på den ironi där staten ljuger för folk genom psykiatriska vården där de ljuger och plockar det ur sin mänskliga fantasi och de förvränger på fakta där de säger att ECT genom elektrisk stöt förorsaka någon slags av statlig lögnaktig auktoritet professionella expert ord titel som de kallar för(elektrokonvulsiv behandling),och det här har de skrivit om vad ECT är till för:  ECT – elbehandling.Elbehandling kan hjälpa vid vissa psykiska sjukdomar.Behandlingen innebär att hjärnan stimuleras genom flera korta strömpulser.Du som har en depression kan få behandling om du har svåra symtom eller om andra behandlingar inte hjälper.Elbehandling gör ofta att du snabbt mår bättre.(Det är på grund av hjärnskador”hjärnvävnad död)Förutom depression kan exempelvis följande psykiska sjukdomar behandlas med elbehandling:mani vid bipolär sjukdom vissa typer av psykoser,bland annat förlossningspsykos,schizofreni svår förlossningsdepression.(Det är staten som ljuger genom psykiatriska vården.Om jag dör på grund av 9 volt batteri som har skadat nerver i nedre del av mitt kropp som i sin tur framkallar det värsta psykiska lidande och psykisk sjukdom på mitt hjärna då kan ni föreställa är vilken psykiskt lidande skador orsakar som är direkt applicerade på hjärna genom ECT.Jag kan inte ens föreställa mig det lidande som de människor har utsatts för.Det är en permanent helvete i deras psyke där de existerar inte i sin hjärna.Det smärta som uppkommer efter 1 år tar livet av de.Ord electro stöt kan man höra i medier men att electro stöt får nerver att dö hörs inte en enda ord om.I nyheter har jag hört talas en man som säger att de har blivit torterade på olika sätt men han säger att electro stöt var värst.Där var han stoppad och det var det sista ord på hans kommentar i det video klipp ur det krigsdrabbade område.Han kanske har sagt även att han har fått nerver döda i hela kroppen och att han bara dör nu men det information censurerar medier åt sina respektive stater så att ECT,TASER,9 volt stimulering apparater med oändligt antal olika påstådda användnings syfte ska bli skyddade från exponering för vanlig folks ögon och öron.Stater måste ha det för fortsatt förintelse av kriminella genom Tasser,psykisk sjuka som psykiatriska vården ska verkställa dödsstraff med ECT på patienter åt staten för när man har utsatts för det elektriska stöt slaktar kniv då är man död sen är det en döende process som man går igenom och man behandlas som om man inbillar allt för det går under cover av psykiska vården.Alla de 9 volt apparater dödar också och det är det hela hemlighet som mänsklighet bygger på.Det handlar inte om gud och religioner utan det handlar om tillgång till naturresurser och pengar.Jag tror att alla ECT patienter har begått självmord eller har dött på grund av hjärnskador.Poliser har utgett sig som mina redare som förhindrar att jag ska göra mig till åtlöje och att jag ska inte förolämpa mig själv.Alt det funkar bra tills de har lurat mig i detta elektriska döden som jag visste inte att den existerar.Nu är det skador som har förintat mitt förstånd som i sin tur har fått mig begå misstag efter misstag där jag just förolämpar mig själv och skämmer mig ut på grund av min mentala handikapp som skador orsakar på mitt beteende dygnet runt.Att jag skriver blogg är inte min fri vilja.Alla beslut som jag har tagit sen jag blev skadad är inte mina personliga egenskaper och min egen vilja.Hade jag inte blivit utsatt för brott då skulle jag inte ta de val i mitt liv som jag har tagit.Det är Svenska staten som har drivit mig genom att ådra mig dödliga skador och genom att behandla mig som om jag vore en jude i Auschwitz utan några mänskliga rättigheter alls till det här att jag skriver blogg nu.Den tiden då jag erkände mina brotts misstag ur mitt liv för polisen och speciellt för psykiatriska vården så trodde jag att jag befinner mig framför rättvisa staten och att det är det enda rätta som jag kan göra efter som jag hade ingen vall.Men nu inser jag att jag erkände mina misstag för döds fiende.Jag pratade om brott som jag har begått medan de håll tyst om att de själva är personligen förintelsen Josef Mengele folkmord läger kamouflerat under cover av vård titel.De skyddar sina egna barn medan de kör massmord med alla tillgängliga medel från ECT,mediciner som de ljuger om och som ni ser de har lagt elektriska döden överallt.De kommer åt oss ändå när vi blir skadade en enda gång då kommer vi hamna tillbaka i deras psykiatriska klor för de är statliga bödel som verkställer dödsstraff på oss vanlig folk diskret,så att övriga vanliga folk blir inte upprörda.Så förra veckan har jag ringt till allmänna vård och sökt av de medicin mot smärta som jag kan ta på dagen fast jag vet att det existerar ingen.Han ringde aldrig och det spelar ingen roll efter som jag vet att det finns ingen annan medicin utöver Seroquel och Zyprexa.Jag sa till den receptionist efter som jag ringde med telefon för att boka tid att jag vill prata med någon och det blev kurator eftersom jag vill aldrig i mitt liv se de massmördare psykiatriska vården igen.Hittills har jag skrivit blogg och alla låtsas som om jag vore osynlig.Min avsikt var att få information och en eventuellt öppning där jag kan komma ut i medier så att mitt berättelse om min död ska komma åt vanlig folk över hela planet.Så kom det dag då jag gick till en kvinna som var kurator.Jag förklarade alt och sa att hon kan läsa mitt blogg för det är nästan för komplicerad att kunna förklara på en besök med ord.Jag sa till henne att jag har Svensk polis över mig för ett brått som jag begick en gång för länge sen.Jag sa om att de kom som röster och jag sa om den speciella Princess min okända stora kärlek som väntar på mig som har pratat till mig i min dröm och på så sätt blev jag lurad att dö i ensamhet i 13 år som resulterade med dödliga skador och jag visade henne det apparat som jag har köpt från Sinful.Jag sa även om detta till henne.Jag förväntade mig att hon ska säga att jag kan göra så här och så där för att kona nå ut till folkmassor.Jag var medveten att hon kommer bete sig som det hela Svenska systemet och jag hade rätt.Hon sa ,”är det så att du har inte förväntat att livet ska bli så”.Det var den typiska rappakalja,kräknings spya som kommer från psykiatriska påstås vården där hon försöker spela på mina känslor och använda det mot mig.Ett annat sak som hon sa var,är det de skuldkänslor som tynger dig på den brott som du har begått.Jag sa att jag har absolut inga skuldkänslor mer eftersom varför skulle jag ha skuldkänslor när jag har erkänt brott för att avtjäna mitt straff.Dessutom sa jag att det brott som jag blev utsatt för har gjort mig beroende av Seroquel bara för att nu få smärtlindring.Då sa hon”nej,Seroquel är inte beroendeframkallande på detta sättet.Jag sa att de elektriska apparater har gjort mig beroende och att på grund av smärta så måste jag ta de annars kommer jag begå självmord på grund av det lidande.Så de har gjort mig beroende av den.Hon sa ja ja men den är inte beroendeframkallande på detta sättet. Det är en brott som har begåtts på mig och det övriga befolkningen som är värre och mer allvarligt en miljard gånger och det är staten som begår det.Jag har inga känslor mer för att jag håller på att dö och för känslor finns det ingen utrymme för i mitt liv nu.Hon vill framkalla den ängsliga patetiska människa som ska börja gråta framför henne.Jag sa det här handlar inte om att det har skitit sig för mig i livet där jag fick problem utan jag har blivit utsatt för brott.Jag sa att jag vill stämma de Sinful massmördare och då skickar mig vården till ytterligare elektrisk stimulering som kommer skada mig ännu mer för att påstås se mina skador på kroppen och nerver genom elektrisk ström.Hon sa, nye he he,du har inte förtroende för de.Jag sa att jag blev skadad till döds med 9 volt batteri och då frågade hon mig,var har jag köpt det?.Är det i en affär eller på internet.Som om lagar gäller inte för försäljning av produkter på internet utan barra i affärer.Det har även en annan som var företagsläkare sagt till mig,har du köpt det i en affär eller på internet.Enligt hur de beskriver det man kan då sälja även vapen på internet eller en atom bomb för vem bryr sig,det är bara på internet.Det här är etablerade företag Sinful som betalar skatt för försäljning av de sex skräp grejer och de tjänar pengar på det.Därför är de även skyldiga att varna folk om i fall det är farligt.För ingen vill bli skadad.Hon sa att det borde finnas varning på detta så som det finns för alla elektriska apparater.Dessutom sa hon att jag kan få skadestånd fast den är inte så stor,kanske upp till 30 tusen kronor.Hon frågade om jag har försökt kontakta Sinful och om jag har sagt att jag har blivit skadad av det så att de kan se hur de kan bli bättre som företag på sina produkter och att de förhindrar sådana fall i framtiden.Man kan även anmäla det till konsumentverket.Jag sa då ”-ooooooo ne ne ne,de ska inte frånta sig ansvar för det brott som de har begått på mig.Om jag skulle säga det till de att jag har blivit skadad till döds av deras produkt,då kan de säga ”Ojj,skadar det kroppen.OK,vi kommer att ta det bort från försäljning så att ingen annan kommer skadas.Vi ber om ursäkt för dina skador och då fråntas de av all ansvar för att de har skadat mig till döds.Fortsätt ni mörda folk för jag kommer inte befria er från er brott.Jag sa till henne att jag har anmält det till konsumentverket och var nästan nära att uppge mitt namn men jag beslutade att anmäla det som anonymt och de la det upp i tydningar.De på Sinful har tagit bort den 9 volt apparat som jag har köpt av de medan de har fortsatt sälja de andra och en som är likadan som den som jag har köpt fast den är bara med en annan färg.Jag sa till henne att jag föredrar att de får det elektriska stimulering i sig framför pengar.Jag är inte intresserad av pengar för de har dödat mig och det är lagligt till och med.Hon sa -nje hehe- jag förstår att du tänker så efter som det har hänt dig.Då försökte jag förklara från en annan vinkel och sa till henne att jag blev skadad av 9 volt spänning och psykiatriska vården ger spänning på 700 volt elektrisk stöt till folk in i hjärna och det upprepar de över 20 gånger.Även de säger att det är inte skadligt.Hon sa att de apparater är kanske inte testade och att det finns ingen forskning bakom de.Jag sa det finns forskning bakom ECT och hon sa,ja det finns forskning bakom ECT.Jag sa till henne ECT är avrättning och det är ingen vård.Det är Staten som begår massmord på människor genom de alla elektriska apparater,alt det är folkmord och det är staten som driver det medan de samtidigt tystar oss när ner vi skriver blogg om det.Där har den tid på en timme avslutats och hon sa att tyvärr tiden är slut.Jag sa att min avsikt var att bli offentlig så att folk får höra om det,du kan inte hjälpa mig på någon sätt eftersom det handlar inte om att jag är deprimerad det handlar om att jag är skattad till döds och på grund av det mår jag dåligt.Jag sa att jag kommer aldrig komma igen dit för det är inte sådan tipp av hjälp som jag behöver.Ho sa om du bestämmer dig att du vill prata då är du välkommen här har du nummer.Jag sa att jag ska göra det tack och hejdå.Jag ska aldrig göra det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.