Kapitel 11- 2019-08-31

Alla offentliga personer är snabba med att visa sin engagemang i tv hur de bryr sig och står för ungdomar som har blivit utsatta för sexuella övergrepp,mobbning och misshandel.De visar sitt engagemanget med medkänsla och empati för de ungdomars lidande i TV och medier,medan när de samma ungdomar har eventuellt skadat sig till döds med det elektriska apparater då har blivit alla plötsligt tysta.Nu blir de samma ungdomar behandlade av hela staten och inklusive det hav av offentliga personer med tystnad medan ungdomar behandlas som om de är dumma i huvudet och det på grund av behov för att skydda det folkmords elektriska döds redskap.Ungdomar skadade med det elektriska döden begår självmord.på grund av det lidande som staten har utsatt dem för.Så på ytan i mediernas bild har ungdomar blivit bemötta som offer med respekt och empati medan när de håller på att dö på grund av det statliga döds fälla då blir de tystade ner av hela staten och alla statliga institutioner.Hur verkligheten ser ut,staten tillåter inte att sådana fall ska komma till kännedom till mänsklighet det vanliga folk.Har inte tanke kommit i huvudet på er offentliga personer med media inflytande att även ni kanske är hjärntvättade eller så kan det vara att även ni själva är lika onda som staten själv efter som med er tystnad medverkar ni i det förintelse av oss som är på golvet,fattig folk.Om någon av er alla offentliga personer hade varnat oss för det död då skulle ni ha räddat miljoner oskyldiga liv inklusive mitt eget liv.Alla är hjältar som kämpar för välbefinnande och utveckling av mänsklighet och när det kommer tillfälle där ni kan göra skillnad,rädda liv då är ni alla tysta.Det finns inga hjältar i verklighet.Istället blir vi puttade i döden av er passivitet och er skitsnack om era framgångsrika liv där vi beundrar och glorifierar er medan ni låtsas som om ni vet något om livet där ni delar råd till oss och våra barn med helt oviktiga värdelösa strunt grejer som bara stärker den glorifierade storhets bild av er själva.Alla ni som känner om detta massaker att staten dödar befolkningen medan ni vet om det så medverkar ni alla i det folkmord.Om vanlig folk pratar om det då är de maktlösa för de blir blockerade precis som jag.Men ni offentliga personligheter med makt där ni kan upplysa folk massor miljoner människor med sanningen om det död där vi kommer få omedelbar kännedom om det livsfara för våra och våra barns liv och det bara med en enda uttalande från er sida.Jag kämpar för livet bara för att klara överleva dagen i det ständiga lidande som har redan blivit outhärdlig.Det existerar ingen smärtlindring för det smärta som jag har.Nu bedövar jag smärta och döds ångest med alkohol.Jag har levt utan en droppe av alkohol i 13 år och jag hade aldrig i mitt liv velat börja dricka igen om det hade inte varit på grund av det brott som Svenska staten har utsatt mig för.Jag vill ta även ett dödligt gift bara för att glömma det lidande för en liten kort stund.Jag är nästan galen av det här lidande och nu ser ni hur alla håller tyst medan visa av oss dör.Se hur det här brottslighet är tillåten och laglig när staten dödar.Inte nog att de blockerar mig på alla sociala plattformar,och det är inte bara där som jag kan inte kontakta okända folk så blockerar de även mig när jag försöker hitta en partner på dejtingsidor.Innan jag gick i det statliga döden,så har de lurat mig för att jag ska hålla mig i ensamhet och isolering.De sa,det finns en kvinna som väntar på dig och jag gick på det teaterföreställning skådespel som ledde mig rakt in i deras nerv gift fälla.Jag dör och jag har inget att hoppas på längre.De tvingar på mig fortsatt isolering där de blockerar och försvårar för mig så att jag kan inte ens registrera mig på dejting sida där jag har en chans att hitta en kärlek.Jag trodde i hela mitt liv att stater är rättvisa.Jag trodde att polisen utreder brott och när de har bevis eller när man har erkänt brott att man går direkt i fängelse för att avtjäna sitt straff och när man har avtjänat straffet då är man fri igen.Jag trodde när man har erkänt brott att det tar slut där.Jag hade så fel.De vill inte döma mig men de skadade mig på alla möjliga sätt.De fortsätter skada mig genom det blockad av isolering så att jag kan inte skaffa mig kontakt med människor och även kvinnor.Över 16 år har jag inte varit i närheten ens av en kvinna.Kärlek är kroppslig behov som mat och vatten.Det här är ytterligare tortyr som de begår på mig.I månader har jag blivit förhindrad att registrera mig och nu när de ser att jag skrev även det här då blev jag plötsligt samma dag avblockerad.Men ingen svarar mig även om jag nu är registrerad och så går det i mitt liv.Vad vill ni ha av mig.Jag kan inte fortsätta existera med kroppsskador där jag känner alt mindre av mitt kropp.Varje sekund och varje steg jag tar i det lidande får mina tankar inriktade barra på självmord som kan ge mig befrielse från det lidande.Mitt existens i mitt kropp är meningslös för det här är inget liv,och det här är lagligt.Som jag sa stater dödar oss och våra barn.Under det här tortyr åldras jag extremt snabbt.Det känns som att ett år under det lidande som jag lever i motsvarar 5 år som oskadad och frisk,känns det som.Jag förstår nu att jag kommer bli galen till slut.De apparater finns till för att låsa människor i mentalsjukhus om man klarar inte begå självmord.Staten lurar vanlig folk i det dödsfälla och sen skador förintar en på ett eller annat sätt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.