Träning av muskler med elektrisk ström 2019-12-11

Träning av muskler är det samma dödsfälla.Istället att träna muskler så kommer man gå till samma öde rätt in i döden.Man tränar på gym och med det här kommer man begå självmord till slut.Om du har klätt på dig det här statliga trojan häst (nerv gift) då får du nerver dö i hela kroppen.Alt kommer hända den första gång då du kopplar elektroder på din kropp.Det handlar om minuter där varje elektrisk impuls skär nerver i hela kroppen till döds.Efter ett år kommer smärta alltid och med den kommer det värsta psykiska sjukdom med alla symptom på olika diagnoser på psykisk sjukdom och då kommer du krypa på dina knä till allmänna vården som kommer skicka dig vidare till psykiatriska vården efter som det är bara de som har smärtlindring för elektriska skador. De mördar folk med ECT och det är därför de har också smärtlindring Seroquel.Alt som jag har skrivit om kommer ni få om ni går på det här folkmord bedrägeri.På slutet kommer ni få er liv avslutad på en eller annan sätt. Men för er,att ni kan ha ett liv finns ingen utrymme för.Det går inte leva med elektriska skador,man dör ständigt där skador förvärras varje dag.Det innebär domedag för alla som testar en av oändlig antal olika elektriska stimulering apparater som existerar som dödsfälla för att skada folk till döds och inget annat.När du börjar testa den på låg ström styrka då kan du inse att du har inte blivit skadad och då kan du tro på att jag ljuger här.Du kommer inte känna smärta för det gör inte ont.Men om du fortsätter med det i några mer minuter, då kommer du till en moment där du kommer märka första symptom en domning i huden och det är redan för sent.Skada är skedd. Sen blir det allt värre och värre.Till slut kommer smärta och du har hamnat i massgrav där miljoner människor över hela planet som stater har dödat på detta sätt.Förresten i det här fall skador blir mindre på grund av fettvävnad men nerv död är garanterad.Jag önskar er allt det bästa i era liv.Passa er för det här för det är döden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.