ECT Uppdaterad 2020-04-18

ECT behandling är mord.Staten använder den som cover för att ha tillåten försäljning av Taser och apparater 9 volt som är lagda i alla segment i samhälle och de nämns aldrig i medier så att folk kan bli mördade.Psykiatriska vården är staten.Deras diagnoser på olika psykiska sjukdomar är en fantasi som staten har kommit på för att ha kontroll över folk som uppvisar svaghet i sin beteende medan de utreds för brott.ECT bränner nerver till aska på en enda gång och de upprepar det över 20 gånger.Smärta och då kroppen börjar dö uppstår ungefär efter ett år och då befinner man sig i sin dödsbädd.De ljuger folk i ögon.Det är ingen behandling utan det är avrättning där de får hjärnan att dö.Staten mördar folk på det här sätt.Politiker,polisen,psykiatriska vården,allmänna vården och medier medverkar i det folkmord.Alla de ljuger för folk bara för att lura visa individer i döden där det är just bara döden som kan stoppa det lidande som deras giljotin ECT har orsakat.Den bild som förmedlas i medier om psykiatriska vården är ren lögn och statlig reklam propaganda som ska förvirra och vilseleda folk så att de ser inte sanningen och att de kan bli lurade i döden.ECT är slutet på ens liv.Mediciner som de ger till folk kommer aldrig bota någon utan de är skräddarsydda åt staten på så sätt att de förändrar ens psyke till det sämre.Aktsamhet försvinner och då förlorar man den uppmärksamhet som man har haft för faror när man var frisk.Efter medicinering i åratal kan man gå i vilken fall som helst.Staten lurar människor genom media så att människor ser psykiatrisk vård som vård och sedan går folk på bedrägeri efter bedrägeri.När man kommer som patient till porten av deras sluten psykiatriska vård klinik då har du skrivit med dit underskrift på att du accepterar deras villkor och regler under deras vård.Med det har du gett till de dit ägare rätt över dig själv som vuxen självbestämmande individ,där de har myndig rättighet över dig och då bestämmer de över dig som om du vare en barn.Psykiater med sina teater medspelare kommer ljuga och vilseleda dig.Att visa sitt missnöje för de medan du befinner dig på deras slutna psykiatriska klinik är väldigt dumt.Att du påpekar deras fel när du inser hur mycket de har skadat dig själv är väldigt dumt för de är statliga bödel som kommer döda dig till slut.Se det för vad det är för något i slutändan.De är staten och makten och du är en psykfall som gav upp sin myndig självbestämmanderätt över sig själv till de med den underskrift.De ger dig mediciner som hjälper inte.Du mår allt sämre om du mår dåligt på grund av en kriminell felsteg i ditt liv för då kan inte ens mediciner hjälpa riktigt bra med tanke om du är utsatt för Polis tortyr med ord för det existerar inget värre en detta på hälla planet.Det är så skadligt att de kan döda oss alla och driva oss till att vi alla begår självmord med det teknologi.De väntar tills du har förlorat nerver på grund av det tortyr och tack vare medicinering i åratal som förändrar och förstör ditt psykiska omdöme där du förlorar bedömning och förmåga att inse att du befinner dig i fara för ditt liv då kan de lura dig in i döden genom att erbjuda dig det som de vill ge dig från första början och det är giljotin ECT.De kan låsa dig där i flera år.De kan utsätta dig för brott och de kommer alltid bli trodda och inte du om du rapporterar till polisen,eftersom Polis och Psykiatriska vården avsiktligt krossar oss tillsammans under tjänst åt Staten för det är meningen eftersom de är statligt system för undanröjning av individer och från tagning av deras frihet och borttagning av de från gator som fria in i fängelse.Naturligtvis de ljuger dig i ögonen och då kanske övertalar de dig och när de börjar med det avrättning av dig med ECT då sker de dig ur ditt eget kropp.Du som person dör och kvar finns en skal av en människa som fanns en gång i tiden.De kan till och med tvinga ECT på oss alla.Sen är du beroende av de smärtlindrande mediciner som anses ämnade för något annat psykisk diagnos störning.De mediciner måste du ta tills dit sista dag i livet och lidande som du kommer få är dödsbädd lidande.De kommer döda dig.Håll tyst och gå därifrån och kom aldrig tillbaka dit igen.Du kommer aldrig må bra förrän du fixar det mörka händelse i ditt förflutna som plågar dig inifrån.Som ni ser, staten dödar oss genom psykiatrisk vården.De är statliga motpol till Polisen.Deras huvudsakliga syfte är att sälja läkemedel till patienter åt läkemedelsföretagens statliga drogkarteller och tillhandahålla en livslång medicinering med skadliga skräpmedicinen.De har sin joker under armen som du inte ser förrän det är för sent ECT.De avrättar människor åt staten genom att lura människor där de beskriva ECT som något ofarligt som hjälper människor individuellt från person till person.Ta medicinen eftersom medicinering är inte det värsta som kommer att döda dig.De gör allt för att skydda ECT.De ljuger och om de har lyckats övertyga dig om att du har djup depression som kan behandlas med elektrisk ström på 700 volt och mer,då sker de din själ ur ditt huvud.Får du en enda elektriska chock och du är bortom all räddning.Det är stater som är ansvariga för avrättning av våra kroppar och våra själar, till döds.Då har vi ett val kvar och det är att begå självmord så att lidande upphör och stoppas.De tjänar pengar på vår sjukdom och samtidigt dödar de oss,om staten så önskar genom att lura oss in i döden.Du har fått en bild precis som jag genom media och alla statliga institutioner om att du är sjuk och allt kommer bli bra om du bara fortsätter att ta din medicin.Jag har från början beskrivit hur man blir sjuk och hur man kan komma ur psykisk sjukdom.Du behöver inte statliga bedragare.Fixa dina problem så att du frigör dig från skuld,skam och oro och sedan konsumera inte alkohol eller droger som förgiftar din hjärna.Träna genom 5 km i anständiga promenader eller genom att springa tre eller fyra dagar i veckan så kommer hjärnan att återhämta sig.Utan skuld, rädsla, oro och skam, du kan också minska medicinering och till och med sluta med medicinering.Medicin kan du ersätta med långa promenader som gör dig trött precis som mediciner gör.Men när du tränar och promenerar kommer du att må bra och du kommer att bli smalare och även snyggare.Ta mediciner så länge du känner att du behöver dem.För mig de mediciner är skräp,och se upp för isolering för staten framkallar isolering,eftersom det är det mest skadliga som förstör mänskliga drag och egenskaper ur vår personlighet.Detta är det första polisen gör för att isolera en person borta från familj vänner och social umgänge.Då är vi alla lätt byte som kommer att krossas.Men om de har lurat dig i ECT, så hjälper det inte att du läser den här som jag skriver om, för du är redan skadad till döds precis som jag är och du är redan död.Jag har testat 9 volt och jag är bortom all räddning.Jag genomgår en döende process som Sverige har lurat mig in i.Det existerar inget smärtlindring för de skador som jag har på mina nerver.Jag tar receptbelagd Alvedon men det hjälper knappt något eller nästan inget alls.Det elektriska skada, utlöser någon typ av infektion eller inflammation som sprids till friska oskadade delar av kroppen och då dör även det friska område i ens kropp och så fortsätter det vidare medan det är allt mindre av mitt kropp i livet. Detta spridningen av inflammation, får nerverna att dö mer och mer. Dem nerver har förlorat och förlorar sin funktion allt mer medan tiden går. Skulle man få nerv mellan hjärna och lungor skuren då tror jag att man skulle sluta att andas. Så, att få nerver bli skadade är extremt allvarligt. Men elektrisk ström skadar nerver på så sätt att de dör en långsam utdragen död som framkallar lidande från helvete. Efter som de är så mycket skadade så kan de inte uppfylla sin syfte att få kroppen att fungera normalt. Jag antar att kroppen automatisk stöter ut de skadade nerver och får de dö efter som de har förlorar sin funktion. De skadade nerver är inte längre mina egna utan de är något främmande, som torterar min hjärna med smärta och delvis helt förlorad känsel till galenskap.Om det kommer, det minsta lilla, elektriska ström i kroppen, och då direkt är nerver skadade till döds.Det är hemlighet som stater håller tyst om för respektive sina medborgare, så att de kan döda folk helt lagligt.Tänk på hur ond det är när staten dödar vanlig folk.När smärta har uppstått första gången hände det direkt på en dag.Det är någon slags av infektion eller inflammation som sprider sig vidare till friska oskadda delar av kroppen där det sprida inflammation får nerver att dö allt mer och då är de nerver inte längre mina egna utan de är något främmande som torterar min hjärna med smärta till vansinne.På några få dagar,fördubblas smärta och blir värre från dag till dag.Det blir så illa att jag knappt klarar att arbeta och jag måste arbeta annars slutar jag på gatan som hemlös.Det är så illa att jag vill begå självmord så att smärta försvinner och att det slutar göra ont medan åt andra sidan jag vill så gärna leva och dessutom är jag inte det typ av människa som klarar att begå självmord.Jag lider så mycket hela dagen och ner jag har kommit hem då tar jag det Seroquel som smärtlindring där den får mig till att jag somnar men det sänker inte smärta så mycket.Jag sover i smärtor från helvete och de smärtan får mig till att jag drömmer mardrömmar som jag har aldrig haft i livet innan jag blev skadad.Egentligen sover jag inte fullt ut istället blir jag halv vaken.Det är bara ett enda fråga som jag tänker på i mitt huvud och det är,vad har de gjort mot mig?.Inte nog med det lidande så kommer de jävla Polis röster som säger allt möjligt.Lidande blir så outhärdligt att det framkallar dödens ångest hos mig och då har jag några val och det är att skrika rätt ut av smärta och lidande,att begå självmord så att det slutar göra ont eller att köpa alkohol.Alkohol sänker smärta mer en vad mediciner gör.Så när jag dricker alkohol då sänks smärta och även ångest sänks ner.Alkohol tillsammans med Seroquel får mig till att jag somnar någorlunda djupare.Jag känner mig nästan som om jag vore normal,för nerver blir bedövade så att de skickar inte förvridna signaler fullt ut till min hjärna.Jag vill verkligen inte konsumera alkohol men jag är döende.Dessutom alkohol förstör mig och den får mig till att jag tappar kontroll över mitt beteende,helt och hållet och det som händer är att jag skämmer ut mig gång efter gång och då får jag mer av ångest på grund av detta.Det får mig till att jag får en paus i mitt lidande och så fort det går en dag, då väcks de skadade nerver till liv och lidande tar över mig igen.Så jag kan inte bli normal och jag kan inte leva ett normalt liv.Jag försöker träna men jag klarar inte ens existera i mitt kropp.Jag går upp i vikt på grund av Seroquel och alkohol även om jag klarar inte äta frukost och lunch på grund av smärta.Det här är slutet för mitt liv.Nu när man tänker på att stater snackar skit om brottslighet medan de håller tyst om det här brott mot mänsklighet som stater begår på oss vanlig folk medan de tystar oss ner och uttalar inte ett ord om det här folkmord så förstår man klart och tydligt att det här är det sätt hur stater dödar oss som de har valt ut av en eller annan anledning.Så är det, livet är inte rättvist för oss av en annan ras och etnisk tillhörighet, även av en annan sexuell läggning.Alt det som har hänt mig och som händer till vanlig folk på hela planet som har blivit lurade precis som jag,är så uppenbart dödsfälla utlagt från Stater till oss alla vanliga folk.

Psykiatriska vården begår brott genom lögner om ECT. Psykiatriska vården verkställer döds straff på patienter genom ECT, där de startar en döende process där hjärna börjar dö. Det är början till slutet på ens liv. Från den moment kroppen går igenom nekros liknande förlopp som tar en antal år tills man har dött mentalt och fysiskt. Mediciner är ett måste, då man kan inte leva utan de på grund av smärta och då får man Seroqulel eller Zyprexa som smärtlindring medan psykiater ljuger får patient att de är för någon diagnos som patient har. Han vet att han har just verkställt döds straff på den person . Psykiater vet vad patient går genom och han vet att patient behöver det medicin för att bedöva de skadade och döende hjärndelar så att patient skulle kunna somna över natten. Elektriska skador på det mänskliga kroppen, oavsett vilken del av en människa kropp är skadad, är döds ångest personifierat 24 timmar, dag efter dag, utan vila eller paus. Det är ett lidande som driver den skadade person, just till att den person ska begå självmord. Det är, det heliga gralen som det mest effektiva tortyr redskap som förvandlar ens kropp till något främmande som förstör sig själv hela vägen tills man har dött. Psykiatriska vården verkställer döds straff på folk, gamla och unga under påstående av vård. Men det är inte de som ligger bakom detta utan det är staten som har använt psykiatriska vården för att döda folk på ett lagligt sätt. Staten använder alla instanser i statliga systemet som ett vapen mått individer vanlig folk som staten ser som ett måltavla av någon politisk anledning. Det är politiker som är huvud skyldiga. De är de som vill ha sådan samhälle, där de kan komma i vanlig folks sinne och där de får veta allt vad den person vet genom polisen. Med charad och fördomar genom mänskliga historien skyddar de sin verktyg som de har gett till polisen att komma åt folks hemligheter. Säger man att man hör röster då är man likvärdig med galen. Genom polisen och psykiatriska vården staten når hela befolkningen, hela familjer inklusive barn. Här är en länk om ECT som är väldigt värd att läsa igenom:

http://www.kmrsverige.nu/_info/psykiatri-brutalitet-elchocker.pdf

Det är statligt övergrepp!

(https://www.youtube.com/watch?v=U3rwnZFFIzQ)

Allt jag har skrivit i min blogg är till 100% sant i verkligheten. Ni förstår inte att staten dödar och straffar människor till döds genom den genväg som de kallar ECT utan att säga ett ord om att till och med 9 volt stimulerings apparater är direkt dödliga med tiden.

(ECT: Please Watch Before Undergoing Electroconvulsive Therapy)

(https://www.youtube.com/watch?v=iuo9tZJbAFw&list=LLD2L3TImhLyCSotcI0DW_lA&index=2&t=3s)

ECT är inte bra för någon på grund av att ECT är brott mot mänsklighet, genocid som stater använder för att döda folk med. Om man ramlar på marken och slår i huvudet då får man hjärnskador där man hamnar i komma. Vissa människor förlorar balans sinnen, visa blir förlamade och så vidare. Men om man skadar sig i benen då händer det att man får sina ben brutna eller att man kan inte gå på de. Även om man blir tvungen att amputera sina båda två benen, så kan man ändå fortsatta leva och det förlust av benen kommer inte påverka ens förlust av psykiska hälsa och förlust av sin själ. Så länge hjärnan är inte skadad så länge har man en själ. ECT är cover för att dölja att 9 volt apparater mördar folk. Det är statens övergrepp på vanligt folk. Jag ser att den här unga kvinnan har gått upp i vikt. Har de statliga mördare på den psykiatriska vården som du har behandlats på, get dig kanske Seroquel eller Ziprexa under ursäkt för att det ska hjälpa dig att kunna sova som är i själva verket smärtlindring för elektriska skador? Jag kan säga till alla som funderar på att ECT kan vara någon utväg ur den problem som de har i sitt liv som de pratar inte om, kommer inte hjälpa. ECT är döds straff och 9 volt elektrisk chock är också döds straff. Om ni ändå bestämmer er för att utsätta er för det genocid brott, då kan jag ge er råd att ni ska fråga de mördare som kallar sig för psykiatriska vården att den första ECT chock skal de ge er på ärat fått, vänster eller höger ben det spelar ingen roll vilken. Ni har inget att förlora. Om ni er inte reda för hjärna skador då kan det inte bli värre att få skador på benen. På så sätt det Electro chock på 700 volt kommer bränna nerver på i hela ben från fötter till höften och då är det bara början på helvete och slutet på ärat liv. Direkt efter det elektriska chock på ert ben ni skulle inse att de har bokstavligen amputerat era benen på några få sekunder och då skulle ni förstå att det är skadligt till döds med fördröjning. Hon säger att hon har smärta på pannan och halsen. Hjärna har inte känselnerver som övriga kroppen och det är därför folk känner inte det på samma sätt som när man blir skadad av elektrisk ström på kroppen. När du har fått de ECT elektriska chock, då har elektrisk ström färdats sig från huvudet genom ryggrad till övriga kroppen. Skador från hjärnan sprider sig genom ryggraden som cancer och det kommer bli allt värre med tiden. Du dör precis som jag. Det ECT är et domedags vapen precis som de alla existerande apparater på 9 volt och mindre som är också domedags vapen som stater över hela planet använder för att driva folk som har blivit måltavla för makten till att de ska begå självmord. Är du skadad av elektrisk ström då är du inte längre en människa någonsin mer. Om ni hade insett att er ben har blivit skadad vid den första elektriska chock där ni har förlorat känsel i er ben, då skulle ni aldrig tillåta att bli utsatta för mer av sådana påstås behandlingar. Istället skulle ni bli medvetna att ni har blivit utsatta för brott och då skulle ni anklaga de mördare direkt efter den första behandling och där skulle det bli stopp för vidare fortsatt brott som begås på dig och alla andra vanliga folk i framtiden. Redan med bara det första skada på din ben, innebär det att det är döds straff för dig, med fördröjning och med tiden. Att förlora minnen och hjärna kapacitet där man blir en handikappad människa som klarar inte försörja sig längre ekonomiskt är tillräckligt bevis på att man har blivit utsatt för brott, men på grund av att stater begår detta genocid brott, då är det dold under påstående av psykiatriska vård som hjälp mot påstås farligt sjukdom, påkommen ur den mänskliga fantasi som kallad för depression.

Karin Larson, legitimerad sjuksköterska

-Karin Larson, legitimerad sjuksköterska säger att,psykiatrins ECT är förnedrande bestraffning och behandling. ECT är tortyr och ett brott mot allmänna deklaration FN:s mänskliga rättigheter enligt artikel 5. ( Det som staten tillåter att sägas framför miljarder av vanliga folks ögon och öron av det offentliga informations flöde, är det som sjuksköterska säger att ECT är brott mot mänsklighet och det är korrekt och sant. Men ECT är tillåtet att pratas om av stater på grund av att ECT är det värsta straff metod och det är ändå tillåtet som metod under dolda avsikter som offentligt faller under påstående av psykiatriska vården när det används av psykiatriska vården som är i verklighet ingen vård utan en motpol till polisen så att folk skulle inte inse sanningen förrann det blir för sent där man blir skadad till döds. Skador och lidande som man får av de 9 volt alla oändliga apparater på övriga kroppen är 100 gånger värre än det lidande som de ECT patienter pratar om, som betyder att det måste vara säkert oändligt många gånger värre med ECT skador än vad de patienter påstår. Hon pratar om ECT men hon och ingen annan av de andra sjuksköterskor på den svenska sidan och överhuvud taget någonstans i världen mot ECT nämner inte ett ord om de alla påstod stimulering apparater inklusive Taser som orsakar dödliga skador vid fördröjning och allt det har jag förklarat i min blogg. Så i första hand på ytan så är hon trovärdig medan i själva verket i verklighet faller hon i ren konspirationsteori,konplott med staten och den statliga media maskineri på grund av att hon nämner inte ett ord om att de alla 9 volt och apparater med mindre elektriska spänning innebär döden för alla som blir lurade att koppla det på sitt kropp. Halv sanning är en lögn konspirationsteori som kommer möjliggöra att folk vilseleds och luras i permanent döds lidande i agoni. Stater liftar upp i medier en fullständigt lögnaktig verklighets bild av samhälle där vi alla har lika värde och mänskliga rättigheter bara för att kunna lura oss och manipulera med oss vanlig folk. Den enda på planet som jag har set prata sanningen är ingen annan än jag själv och jag behandlas av det Svenska samhälle som om jag vare Hitler själv. Det brott som jag har blivit utsatt för kallar stater genom medier för konspirations teori. De har genom reklam i tv program, film industri nyheter, internet censur fått döden att se ut som et skämt i ögon av vanlig folk. Ni vanlig folk ska veta att stater är på jakt och byte är ni och era barn. Tänk på att Polisen avrättar folk på gatan under ursäkt och påstående att folk var våldsamma. De säger att det är ett vapen som är inte dödlig men det är dödlig med fördröjning där folks liv avslutas som mitt. Om Taser är inte dödlig varför då kan inte vi vanlig folk få licens för Taser, för om polisen hytta Taser i händer på oss vanlig folk då blir vi straffade för innehav av olagliga vapen och vi kan bli dömda till 2 år fängelse. Alla de elektriska apparater är vapen som är utlagd av staten till oss vanlig folk för att kunna bokstavligen ta livet av oss, men ändå fråntar sig staten all ansvar och skuld för det brott som vi vanlig folk blir utsatta för, tack vare att staten genom alla statliga institutioner undanhåller sanningen från oss genom censur som är hur västerländsk diktator ser ut i medier, så att våra liv kan avslutas i de alla olika oändliga dödsfällor.)

-Inom sjukvården, inom den neurologiska delen av sjukvården gör man allt man kan för att hålla människor med epilepsi anfallsfria, speciellt om de har grand mal konvulsioner stora epileptiska kramp anfall. Inom psykiatri framkallar man kramper genom att ge ECT behandling, så de gör precis det motsatta. Inom det neurologiska vården man vet varför man vill förhindra att människor har kramp anfall. Därför för man vet att det ger hjärnskador på sikt. Så varför ger man el chock behandling i psykiatrin? Hur kommer det sig att man håller på en metod som i en del av sjukvården vet man att det ger hjärnskador. Inom en annan del av sjukvården framkallar man kramper som ger hjärnskador. ( Det som hon nämner inte är att det finns folk som har aldrig haft epilepsi anfall och som har fått framkallad epilepsi av ECT behandling. Det finns folk som har aldrig haft i sitt liv epilepsi anfall och som har fått framkallad epilepsi av inopererade påstådda elektriska smärtlindring apparater som alstrar väldigt låg elektriska ström spänning. Den person har blivit blockerad av vården på samma sätt som jag har blivit och det här är det statliga brott som kan inte dras till domstol och inte dras i medier så att andra kan bli varnade. Vi är osynliga. Hon skyller på psykiatriska vården medan hennes vittnesmål är bara fortsättning på det statliga förintelse system av vanlig folk där lagen som gäller i verklighet är att vi vanlig folk får inte bli ett hot. Vi får inte begå brott medan staten mördar hela familjer inklusive små barn. Stater genom polisen förstör psyke av våra barn från deras födsel och med det har de direkt skrivit barnens framtid, där barn kommer aldrig kunna få ekonomisk framgång och det är syfte med deras tortyr.När barn blir vuxna då när polisen häktar de för något brottslig gärning som är det enda förväntade utgång efter 20 år av polis tortyr sen deras födsel. Då säger polisen i medier att ”han var känd av polisen sen tidigare. Staten bygger en bild av statliga institutioner där av polisen som något rättvist medan i verklighet är de mördare som saknar all moral.
Polisen är hederlig enligt fördomar som det statliga propaganda hjärntvättar folks massor och deras mentala sinnen. De förstör varje bannerns dröm. Varje gång ett ung individ försöker att lyckas med något i sitt liv, polisen är i deras drömmar och indirekt framkallar de hos de unga mindre värde kompleks. De förändrar barnens syn på staten genom att psykologisk systematisk utplåning genom att skada barn i deras drömmar där det sker barnets tänkande och planering och genom att psyka barn ute på gatan där de provocerar unga medvetet för att få barn hata staten och med det barnen leds till kriminalitet. Det är mycket mer än så. Jag har följt alt till punkt och ändå har de fått mig till att jag hatar det här svenska Makten som strålar ut fascism, däremot älskar jag det Svenska folket, för även de blir mördade precis som jag. Det är vi vanlig folk mot ondskan som är makthavare och den rika eliten. Offentligt på ytan, staten genom psykiatriska vården påstår att ECT botar depressionen medan i verklighet dolt under ytan är den ECT behandling i själva verket bestraffning för den hemlighet som patienten håller tyst om. Man blir sjuk bara när man håller en mörk händelse ur sitt liv hemligt på grund av att om man säger det då innebär det utstötning och utfrysning ur samhälle. Även det faktum att det pratas bara om förlorade minne som den enda biverkning kan vara en medveten suggestiv budskap av staten som en reklam till de människor som har blivit sjuka på grund av polisen som torterar de i 20 år med den teknologi som möjliggör de komma i deras mentala psyke där man tänker, helt obemärkt för att göra det ECT dödsfälla attraktiv för de patienter som något lockande utväg ur det brott som man har begått, där folk tänker: tänk om jag glömmer och kommer inte ihåg sin begångna brott då är det likvärdig som om det har aldrig hänt. Livet som man har haft var värdelös ändå och det var inget värdigt att minnas. Men det är mycket mer än förlorade minnen. Man befinner sig i helvete på jorden som slutar med ens död. Jag har erkänt och till mig gav Svenska staten inte tillåtelse att avtjäna mitt straff och de gav mig inte ens någon rättvis domstol. De har behandlat mig och de behandlar mig som en Jude i Auschwitz.

”Psykiatrins ECT-behandling är tortyr”

(https://www.youtube.com/watch?v=1p82yfaKQLk)

SANNINGEN OM PSYKIATRINS ELCHOCKSBEHANDLING (ECT): https://www.elchocker.se/ BERÖMD AMERIKANSK LÄKARE: DEN ENKLA SANNINGEN OM ECT-BEHANDLINGEN: http://www.media.elchocker.se/enkla-s… Karin Larsson, leg sjuksköterska, med över 50 års erfarenhet i sjukvården, kommer att i en serie filmer modigt och rakt ge dig sanningen om psykiatrins bedrägliga quick-fix: ECT. Se film nr:1 där Karin beskriver psykiatrins elchocker (ECT) som tortyr och ett brott mot FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. KALLA FAKTA Detta är den första avslöjande filmen i en serie om psykiatrins elchocksbehandlingar (ECT). PSYKIATRIN ANVÄNDER ELCHOCKER (ECT) MER ÄN NÅGONSIN. Ca 50 000 st om året till bla. barn, gravida, äldre och under tvång. Sverige är bland de värsta i världen. VAD ÄR SANNINGEN OM PSYKIATRINS ELCHOCKER (ECT)? Psykiatrin i Sverige är bland de värsta i världen med att ge elchocksbehandlingar (ECT). Ca 50 000 st om året till bla. barn, gravida, äldre och under tvång. Elchockerna till barn ökas nu via BUP. Det finns förbud i andra länder och i vissa används ECT inte alls. BEDÖVNING AV GRISAR INNAN SLAKT Ursprunget till ECT-behandlingen är bedövning av grisar innan slakt, något som psykiatriker sedan började använda för att ”lugna”, ”bedöva” och göra patienterna mer ”lätthanterliga”. De kunde lika gärna slagit eller drogat ner dem. PSYKIATRIN SKAPAR EPILEPTISKA ANFALL MED ELCHOCKER Genom elchocker framkallas epileptiska anfall hos patienten, medan resten av sjukvården vårdar och behandlar epilepsi pga skaderisken. Dessa elchocker kan bedöva, chocka samt orsaka glömska och euforiska känslor, vilket psykiatrin tolkar som ett resultat. När chocken sedan släpper kommer problemen tillbaka och psykiatrin sätter in underhålls-ECT. MÄNGDER MED BEVIS MOT ECT Det finns mängder med vittnesmål och anmälningar, som vittnar om omfattande skador efter ECT. Flera har fått skadestånd av Patientförsäkringen. Det finns även artiklar, vetenskapliga studier, filmer och andra bevis mot ECT. Många läkare och sjuksköterskor vänder sig mot elchockerna. Både Socialstyrelsen och Patientnämnden har erkänt att det finns risk för bestående minnesskador efter ECT. BEDRÄGLIG PSYKIATRISK QUICK-FIX Allt detta undanhåller psykiatrin bedrägligt från patienter och anhöriga innan de nonchalant fortsätter att ge ECT-behandlingar. Många kallar nu ECT för en bedräglig psykiatrisk quick-fix. FACEBOOK MOT PSYKIATRINS ELCHOCKER https://www.facebook.com/groups/elcho… https://www.facebook.com/skadorECTbeh… https://www.facebook.com/nej.elchocke… REFERENSER – Miljonskadestånd efter skador från elchocker (ECT): http://bit.ly/2PaBHi4 – Berömd amerikansk läkare: Den enkla sanningen om ECT-behandlingen: http://www.media.elchocker.se/enkla-s… – Patientskadenämnden – Erkännande och ersättning efter ECT-skador: http://www.elchocker.se/patientskaden… http://www.media.elchocker.se/patientskadenamnden-skador-ect.pdf – Läkare fick sitt eget liv förstört av elchocksbehandlingar Innehåller även en allvarlig varning från läkare angående elchocker till barn! https://bit.ly/2BWgqDj https://www.youtube.com/watch?v=X5BEi… https://www.tv-helse.se/lakare-fick-s… – Psykiatriker Sten Levander spred destruktiva lögner om elchocker (ECT) – förlorar nu sin läkarlegitimation! http://tiny.cc/q6xrcz – Rättegångsseger mot tillverkare av ECT-apparater: https://www.madinamerica.com/2018/10/… – Ankis son blev förstörd av ECT-behandlingar: https://youtu.be/1s_8slIBAoE – ECT skulle bota Agneta – hon dog på sjukhus http://sverigesradio.se/sida/artikel…. – Stures fru Anette dog efter 15 elchocksbehandlingar: https://sverigesradio.se/sida/artikel… – Livsviktig information om ECT-behandlingarna: http://www.ect-behandling.se/livsvikt… – Bevis mot Elchocker (ECT)! http://bit.ly/2VzL0Ki – ECT-behandlingar skadar enligt leg. sjuksköterska http://www.elchocker.se/ect-behandlin… – Filmade intervjuer med drabbade http://www.elchocker.se/filmade-inter… – Hur stark är elchocken i ECT? http://www.elchocker.se/stark-strom-g… – Frågor och svar angående ECT http://www.elchocker.se/fragor-och-sv… – Varför tycks ECT ibland fungera? http://www.elchocker.se/varfor-tycks-… – Vad är alternativet till elchocker? http://www.ect-behandling.se/vad-ar-a…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.